Nashville er ikke en særlig stor by, der er én bargade, hvor der ellers er liv og glade dage.
Efter morgenmaden tog vi på sightseeing med os selv, bare for at kigge på byen. Her er monstervarmt og fugtigt.
Country Music Hall of Fame er en rigtig fin bygning, men eftersom ingen af os rigtigt brænder for countrymusik nøjedes vi med at se den udefra. I stedet gik vi helt op til Tennessee State Capitol, hvor der er en fantastisk udsigt over byen.
Butikkerne er skiftevis barer og butikker, der sælger western-støvler. Dem har vi altså forsømt at købe…
Efter en grundig udforskning af downtown tog vi bilen ud til et mall, kæmpestort indkøbscenter. Damen i informationen ADVAREDE os om at hvis vi skulle HELE vejen rundt skulle vi gå en HEL mil, det er sølle 1.6 km. Hvad regner hun os for? Både vi og vores kreditkort overlevede dog turen, vi fik kun købt et par sandaler til Isa, et par sko til mig (de var på udsalg!) og et par til Victor.
Tilbage på hotellet, hvor vi slappede lidt af, for så at tage ned i downtown, 1 blok fra hotellet, for at se Nashville by night.
Der er mange mennesker på gaden, knapt så mange inde på barerne, hvor håbefulde mennesker står og synger og spiller – det er ikke alle, der slipper lige godt fra detsmiley
Vi fandt en restaurant, og efter det kaldte dynerne. Børn og unge under 21 må alligevel ikke gå på bar om aftenen, heller ikke hvis de bare drikker sodavand.
I dag skal vi til Memphis. Køretid ca. 3 – 3½ time.