Æv, i morgen skal vi allerede hjem.
Vi har ændret lidt på rejseplanerne, trafikken er sindssyg i LA og for at have lidt mere ro på har vi booket hotel lige ved lufthavnen. Bilen er afleveret og nu er det egentlig bare at få en god nats søvn og troppe op i morgen i lufthavnen.
Vi kunne ikke overskue at tage afsted i morgen tidlig og være nervøse for ikke at nå flyet.

Vi forlod San Diego i morges for lige at gøre et lille stop ved et outlet, det allersidste, men gejsten er nok gået lidt af os, vi gad egentlig ikke shoppe mere.

På motorvejen havde vi en pudsig oplevelse, lige pludselig så vi blå blink der kørte tværs over motorvejen, tænkte ok, han jagter nogle. Det gjorde han ikke, han blev ved med at køre i zigzag så alle blev nødt til at sænke farten. Jeg tror vi alle nåede at blive lidt nervøse. Med et stoppede han midt på motorvejen, steg ud af bilen og samlede nogle træplader op og smed væk, åbenbart tabt af en bil.

Vi havde håbet på at sole lidt inden vi tager hjem, men en eller anden har slukket for solen så vi tag ned på Hollywood Boulevard for at kigge på stjerner.

Hold da op for et cirkus. Vi var her i 2009 og 2010 og bemærkede at den ene del af gaden var, skal vi sige forbeholdt voksne. I dag stank der af tis og hash på hele gaden, der var hjemløse på stort set hvert gadehjørne og møgbeskidt. Jeg blev ærlig talt lidt trist til mode over alle de hjemløse. Der lå folk og sov på gaden, vi var der ved 15-tiden. Det burde være en god oplevelse at se walk of fame, men i dag, ærlig talt, walk of shame.

Pågående sælgere, pornobutikker, turistfælder, æv!

Trafikken er rædselsfuld, ca. 3 km før vi skulle aflevere vores bil måtte Henrik dytte kraftigt fordi man åbenbart ikke behøver se sig for når man skifter vognbane, vi kan jo selv se de har blinket den sidste halve km så selvfølgelig kan man skifte vognbane når man lyster..

I morgen går turen til København, en lille smule fattigere på bankkontoen, men det gør ikke noget, for vi er 1000 gange rigere på oplevelseskontoen og det er det der tæller.

Stay tuned, lige pludselig er vi i USA igen!