Som nævnt ville vi ikke køre samme vej tilbage for at komme til Nashville, så vi valgte en lidt længere tur igennem en anden del af Great Smokey Mountains. Igen en helt fantastisk natur. Desværre så vi ingen bjørne, men det var nok mest vores egen skyld. I går havde vi lært en bjørnedans af indianerne, men havde altså fuldstændig glemt at danse den. Så er det da klart de ikke gider vise sig.
Vores GPS var ikke helt enig med os om ruten, så vi satte kursen mod Chattanooga for at være sikre på at køre den rigtige vej. Efter at have hørt Olly Murs på vores nyindkøbte CD sådan ca. 5- 7 gange blev Henrik træt af det (mærkeligt!) og slog over på en radiostation. Der talte de om et forestående besøg og Air Force One og noget med Chattanooga. Han ville lande sådan ca. samtidig med at vi passerede byen (vi er faktisk ret overbeviste om at han læser vores blog, hvad skal han ellers i den by, jeg skrev jo vi skulle den vej i går!). Kvikke som vi er, tænkte vi at når han nu medbringer Air Force One lander han nok i den lokale lufthavn. Vi kørte derfor der ud, altså, hvor tit er det lige vi har mulighed for at se det fly lande? Der var en del, der havde taget opstilling på vej derud, og på en nedkørsel ved landingsbanen parkerede vi også – måske en lillebitte smule ulovligt. Vi ventede i ca. 40 min.
Det var simpelthen en oplevelse. Folk havde banner med og var helt oppe at køre. De var ikke sikre på, hvilken retning flyet kom fra, men lige pludselig begyndte de at huje. Henrik filmede og jeg tog billeder. Vi er nu leveringsdygtige i – skal vi sige – temmelig mange billeder af flyet. Wauh, hvor er det flot! Da det landede klappede folk (selvom det ikke er et charterfly – mon Obama også sidder og klapper for sig selv, hver gang han lander?)
Det var dagens begivenhed i byen, så der var folk med mobiler, der kunne fortælle os at nu går han ud af flyet etc. Vi så desværre ikke at hans kortage kørte væk, han har sikkert taget en alternativ vej, der var ikke politi, der hvor vi stod. Til gengæld var vejen ud af byen spærret af politibiler. Luftrummet var spærret i 3 timer, i al den tid han var i byen.
Der var derefter ca. 2 timers kørsel til hotellet, vi fik noget mad og sluttede dagen af med svømmepøl, spa og noget så eksotisk som at vaske tøj.
I morgen skal Nashville udforskes.