Vi er i North Carolina, hvor vi bor i et indianerreservat. Turen hertil gik igennem Great Smokey Mountains Nationalpark. Blot én km uden for Pigeon Forge ændrede landskabet sig, vi kørte nærmest igennem en tunnel af træer. Det var en usædvanlig smuk tur, kun ca. 72 km, men turen tog ca. 2 timer, vi stoppede en hel del gange for at tage billeder og vi nærmest kravlede op af bjerget op til over 1500 m. over havets overflade. Mange hårnålesving, så farten var også begrænset.
Vi kørte også igennem Gatlinburg – lidt i stil med Pigeon Forge, så vi frygtede det værste. Heldigvis er “vores” by stille og fredelig, der er naturligvis et hav af butikker, der sælger “indianerting”, men slet ikke som de øvrige byer.
Vi tog hen til vores hotel da vi ankom, men værelset var ikke parat, til gengæld fik vi et kort af receptionisten, hvor hun samtidig gav os gode råd om, hvad vi skulle se her i byen og hvor vi kan købe indianerting, der ikke er “made in China”.
Vi lagde derfor ud med frokost på en restaurant ejet af en indianer, Isa fik kanin, Henrik fik fasan og Victor og jeg kastede os ud i en indiansk taco. Det er dybest set en bolle med tacosauce, bønner og salat ud over. Det mættede, men den slags taco kommer nok ikke lige på menuen hjemme.
Derefter besøgte vi en gammel indianerlandsby, eller altså en kopi af en, meget spændende med arbejdende værksteder, men hold ferie, hvor skal man holde ørerne stive for at forstå, hvad de siger her.
Efter den oplevelse var det tid til at bade og solbade et par timer.
Der er et show her i byen, fortalt af indianere i det 3. største amfi-teater i USA. Det måtte vi selvfølgelig også se. Lillebitte smule langtrukkent, men spændende.

I morgen går turen til Nashville, men for ikke at tage samme rute tilbage har vi planlagt at gøre en ganske kort afstikker til Georgia. Den tur tager ca. ½ time længere, men som tidligere nævnt er selve køreturen også en del af oplevelsen.