Så er vi tilbage på hotellet efter en halv dag i Dollywood – en lille smule skuffede og en del fattigere:-(
Vi vidste ikke helt, hvad vi skulle forvente, men der er en del forlystelser for meget små børn og en del utroligt ekstremt hysterisk vilde forlystelser. Der er ingen midt i mellem. Der er flere madsteder og souvenirbutikker end der er egentlige forlystelser, vi fik prøvet 4 stk. Det vil sige Isa og Henrik prøvede en vild en med loops, den sprang Victor og jeg over. Til gengæld ventede vi i ca. 1 time på at blive genforenet med dem, selve turen tog nok ca. 1 minut.
Der var ikke noget mad, der fristede, det hele var friturestegt og grøntsagerne vendte snuderne op ad, altså ikke helt friske:-(
Vi så faktisk et rigtig interessant show med fugle, bl.a. Amerikas nationalfugl ørnen. Det var nok noget af det bedste.
Vi sluttede af med en tur i “Bæveren” – det hedder den ikke, men det gør den i Bonbonland, de advarede mod at man blev våd og det blev man så også! Vi blev drivvåde!
Vi kan jo simpelthen ikke gøre for at vi bor 1 km fra et outlet, men blev naturligvis nødt til lige at checke udvalgte der. Da vi havde shoppet ganske begrænset tog vi hen og spiste – dejlige steaks og sluttede dagen af i den udendørs spa. I morgen går turen til nationalparken. Der er ca. 1 times kørsel, så vi skal lige forbi outlettet igen, Isa skal have sko til de to kjoler hun fik i dag.