Så er vi i Cleveland, Ohio! Dagen begyndte i The Rock and Roll Hall of Fame, ikke langt fra vores hotel. Et meget spændende sted, hvor vi var et par timer. Nu ved vi alt, hvad der er værd at vide om rock. Dog forstår vi ikke helt, hvad Abba har med rock and roll at gøre, men i hvert fald så vi deres autografer. Vi så også en mini-udstilling med Elvis, nu har vi endnu mere lyst til at besøge Graceland.
Der var to danskere repræsenteret, nemlig ingen ringere end Jørgen Ingemann med Apache, (nævnt under folk, der kun har haft et hit!) og selvfølgelig Lars Ulrich fra Metallica.
Lige ved siden af museet ligger Nasa Science et eller andet, hvor der også var en udstilling med ting fra Titanic, den skulle vi også se. Meget spændende, og helt utroligt, hvilke ting, der er bevaret og hevet op fra havbunden. Resten af museet var med i prisen, det var lidt a la Experimentariet.
Cleveland er en meget stille by, her virker meget forladt, en masse butikker er forladt eller i hvert fald lukkede, downtown er en smule trist. Bortset fra da vi skulle ud at spise, der stod hele byen, i hvert fald dem under 25 i kø for at se komme ind og se Mac Miller, åbenbart et meget hot navn. Vi aner ikke, hvem manden er! læs mere her:
http://www.macmillerofficial.com/

Vi spiste tidligt, på et meget støjende sted, vi skal nemlig tidligt op i morgen for vi kommer næsten forbi et outlet, lige på vejen, og stakkels Isa har kun fået en lillebitte nederdel (og lidt andet, vi ikke kan huske), så vi bliver næsten nødt til at køre den vej.
Efter outlettet er der endnu et amish county, som vi selvfølgelig også skal kigge lidt på. Næste hotel ligger i Columbus, uden at fornærme folk fra Columbus, tror vi ikke, der er det helt store at se.