Vi forlod Niagara Falls i god ro og orden for at tage til Cleveland, en køretur på ca. 3½-4 timer.
Køreturen er ikke noget, der bare skal overståes, men også en del af selve ferien. Derfor blev vores GPS indstillet til et Walmart (ja, vi forstår at more os!), så vi kunne købe forsyninger, og i særdeleshed musik til turen. Vi bliver vanvittige af alle de reklamer, der er på de amerikanske radiokanaler, med mindre vi vælger de religiøse kanaler, og det har vi så ikke lige gjort.smiley
CD’er er billige herovre, den dyreste var 11.88$, de billigste 5. Kan oplyse at Justin Bieber CD’er kan erhverves for blot 7$ men vi valgte dog at købe nogle andre…
Landskabet vi kørte igennem var meget interessant, det ser ud som om man lige har besluttet sig for at bygge et hus i skoven, fælde de nærmeste træer og så ellers lave den mest fantastiske have. Utroligt velholdte haver overalt, også selvom nogle af husene ligner noget, der er løgn.

Ved ikke helt om vi bliver stalket af Amish, i hvert fald var der en hel familie på udflugt til Niagara i går, og i dag kørte vi en lille omvej til Middlefield, hvor en del af dem bor. Det vil altså sige dem, der ikke er stuvet sammen på 10 km2 i Lancaster!!smiley
Da vi nåede dertil blev det øs-pøs regnvejr, men heldigvis var der en Amish-butik/restaurant lige i nærheden, så vi tog derind.
Kl. var mange, så det var tid til eftermiddagskaffe, frokosten havde vi vist glemt at spise, til gengæld fik vi æblekage, ferskenpie og blåbærkage. Jeg har aldrig i mit liv set så store stykker kage, men de smagte godt:-)

Bagefter kørte vi lidt rundt i området, så et par hestevogne, men jeg kan stadig ikke helt lide at tage billeder alt for åbenlyst. På vej til Columbus kommer vi også til et område befolket af Amish, så måske får jeg taget et par billeder i forbifarten.

En times kørsel, og så var vi i Cleveland. En hurtig gåtur til The Rock and Roll Hall of Fame, tilbage til hotellet og så ellers slappe af, så vi er klar til sightseeing i morgen.