Så nåede vi til Niagara Falls. Vi bor ca. 800 meter (igen stor ros til tur-arrangøren!) fra det amerikanske vandfald og da vi var checket ind på hotellet gik turen til den amerikanske side. Den er knap så gøgler-agtig som den canadiske.
Vi sprang turen med Maid of the Mist over, den båd, der sejler helt hen til vandfaldene, vi har prøvet det for et par år siden. I stedet tog vi turen ud til Observation Tower, hvor man tager elevatoren ned til bredden og så ellers går op af en hel del trin for at komme så tæt på vandfaldet som muligt. Det lykkedes os IKKE at blive våde. Det er åbenbart kun på den canadiske, man har den fornøjelse. Det ville ellers have været rart, her er voldsomt varmt og fugtigt i vejret.
Senere i aften tager vi over på den canadiske side, vandfaldet bliver oplyst i alle regnbuens farver, men det begynder selvfølgelig først når mørket falder på. Lige nu slapper vi af på vores værelse.