Som selvbestaltet turguide/planlægger havde jeg naturligvis valgt den kønneste og mest spændende tur til vores næste destination Geneva, som er en del af Finger Lakes, der ligger nordpå i staten New York.
Hm, ok, når sandheden skal frem var ruten nu mest baseret på at der ligger et outlet her, men sig det ikke til nogen af mine medrejsende, de blogger alligevel ikkesmiley
Vi forlod Stroudsburg, meget hyggelig lille by, ret tidligt i går, vi havde knap 2 timers kørsel foran os. Vi kørte simpelthen igennem det smukkeste landskab, noget af ruten var på Seneca Winery, hvor den ene vingård/udsalgssted afløste det andet.
Hvis de øvrige bloggere – nåh nej, medrejsende spørger, var det selvfølgelig også planlagt at køre gennem Amish County, i hvert fald var der lige pludselig buggies (tror jeg nok, deres hestevogne hedder) på vejen. Jeg fik taget et par diskrete billeder i farten, de bryder sig ikke om at få taget billeder.
Da vi havde checket ind på hotellet tog vi hen på outlettet, til trods for 4 timers intensiv shopping lykkedes det os ikke at komme hjem med ret meget, igen var det Victor, der fik mest. Det er derfor TVINGENDE nødvendigt at vi finder endnu et outlet længere henne på ruten, vi kan jo ikke komme hjem med en enkelt nederdel til Isa og 2 par skateboards til Victor (han har selv betalt det ene!) + et par småting til Henrik og mig.
Aftensmaden blev indtaget på en lille italiensk restaurant, næsten lige ved siden af hotellet. I dag går vi en lille tur i byen og sætter så kursen mod Niagara Falls og Canada. Sidstnævnte bliver dog på gåfødder, vi gider ikke sidde i timelange køer for at få bilen med over til Canada. Håber det går lidt nemmere bare at gå over.