Så er vi blevet landkrabber igen, selvom det stadig føles som om vi sejler.
Det lykkedes os at få udfyldt en formular, der gav Isabella lov til at få et glas vin til maden i går, hvor det jo var hendes fødselsdag.
Da vi bestilte vin bad Henrik om 3 glas, vores, i øvrigt meget søde tjener, spurgte hvor gammel Isa var, og da hun fik at vide hun var 18 ville hun gerne give hende et glas, men hun måtte ikke skænke for hende. Det gjorde vi så:-)

Vi stod tidligt op for at se indsejlingen til New York, vi er nu ganske leveringsdygtige i en hel del billeder af Manhattan set fra søsiden. Det er bare at spørge….

Det gik nemt og smertefrit at komme fra borde og igennem immigrationen, lidt ventetid, men ikke slemt. Vi fandt lynhurtigt en taxa og kørte til Budget et eller andet sted på Manhattan. Chaufføren fik en mere præcis adresse! Vi havde bestilt bilen til kl. 12, men var der allerede kl. 10, 10.30 var vi på vej ud af New York. Det gik også forbavsende nemt, især i betragtning af at vores GPS ikke kunne finde signal blandt de høje bygninger. Vel ovre på den anden side kom signalet dog, vi havde ca. 1½ times kørsel til vores første hotel. Det ligger bekvemt ret tæt på et outlet, hvor vi har tilbragt eftermiddagen. Victor og jeg høstede mest, men i morgen skal vi til et andet outlet, mon ikke Isa og Henrik finder et par småting mere?