I dag er det Isabellas 18 års fødselsdag:-) Vi har i al hemmelighed medbragt danske flag og pyntet vores kahyt. Vi var ret tidligt oppe, vi havde hørt da vi var i Kennedy Space Center at de skulle sende en satellit op kl. 8.44 sådan ca. og at vi ville være i stand til at se det fra vores skib. Bevæbnet med morgenmad og gaver til Isabella plantede vi os derfor agter og med ansigterne vendt mod det vi regnede med ville være Florida. Isa fik sine gaver, men desværre var der ikke skyggen af noget som helst rum-agtigt:-( Måske er det først i aften? Vi aner det ikke – men det kunne have været ret spændende at se en satellit blive sendt af sted.

Vejret har været dejligt i dag, næsten for varmt, ca. 28 grader, men vi havde heller ikke forventet andet, det er jo Isas fødselsdag.

Kl. 10.30 var der spørgsmål og svar, hvor man kunne spørge kaptajnen og andre ledende medarbejdere om hvad som helst. Vi spurgte dog ikke om noget, selvom det har været vores standardsvar på alle spørgsmål hele ugen, hvis Isabella har spurgt om noget, vi ikke kunne svare på “Det spørger vi kaptajnen om” – men det “glemte” vi altså. Det var nu meget interessant og det viste sig at han faktisk har humor, det troede vi ikke. Hoteldirektøren fortalte også at tjenerne kommer på kursus inden de kommer ombord, det må nogen af dem vi har haft altså have skippet, i går afbrød tjeneren os mens vi talte internt, kun for at fortælle os at han mente vi skulle tage på cruise til Alaska eller Hawaii.Han fik ingen drikkepenge, udover de 18% de automatisk lægger på regningen. Hjemme giver vi drikkepenge, hvis vi får ordentlig service, så det er lidt mærkeligt at de bare selv kan lægge et (U)passende beløb på.

Vi har solet en del i dag, kl. er nu 17 eller noget i den stil, og vi kan nok ikke tåle mere sol.

Har forøvrigt filosoferet over folks indkøb af souvenirs. Vi er endnu ikke selv faldet for fristelsen til at købe pæne ting til hjemmet, det eneste vi har købt er 2 hatte til Victor og noget neglelak til Isa og mig selv. Da vi var på Bahamas så vi en hel del, der havde købt plasticdrinksglas på ca. 1 m i festlige neonfarver. De har selvfølgelig først været fyldt med en eller anden spændende Bahamasdrink, med hvorfor slæber de glasset med hjem? For det første er det sikkert svært at få passet ind i kufferten, for det andet, hvad skal de bruge det til når de kommer hjem? Som pynt? Næppe! Som drikkeglas? Så er et nok ikke helt nok, hvis de vil bruge det til fest. Der er meget tid til observere og filosofere så jeg beklager at måtte udsætte bloglæseren (eller ligefrem flere læsere) for den slags. Kan ikke afvise, der kommer mere af samme skuffe.

Henrik og jeg var nede i receptionen, vi skulle udfylde en tilladelse for at Isa kan få lov til at få et glas vin til maden i aften, men det kræver både hendes tilstedeværelse OG fotoID. Nu er det jo ikke sådan at vi tvinger et glas vin i hende, så jeg forstår ikke helt, hvorfor hun skal være tilstede, men vi tager en ekstra udflugt inden maden.