Vi har to dage på havet inden vi er tilbage til New York, og vi har intet andet at lave end at betragte vores medpassagerer. Det har vi nu gjort lystigt lige siden vi stod på i New York.

Nedenstående er udelukkende betragtninger baseret på ikke-videnskabelige observationer foretaget på et krydstogtskib, og er ikke udtryk for fordomme eller noget som helst andet, blot en stille undren.

MAD! Hvorfor skal folk i buffet-restauranten dænge så meget mad op på deres tallerkner for blot at lade halvdelen blive smidt ud igen? Hvorfor tager man 3-4 forskellige desserter, tager en bid af hver og smider resten ud? Det ville man da ikke gøre, hvis de skulle betale for maden! Ja, vi har selvfølgelig betalt for maden, men det er jo ikke ensbetydende med at det skal gå til spilde. Nogen af dem, der gør det, gør måske bedst i bare at smide det ud, det er jo ikke fordi de absolut trænger til at spise.

Hvorfor er der nogen, der får doggy bags til deres mad? De kan jo bare lade være med at bestille dessert, hvis de alligevel ikke kan spise den. Hvis de føler trang til dessert lidt senere kan de hente den eller bestille room-service (det er gratis). Man kan spise 24 timer i døgnet!

Pool-opførsel

Jeg stod op tidligt og var oppe på dækket kl. 6.30 for at løbe (så fik jeg da lige flettet det ind!) og på det tidspunkt stod der folk og ventede på at personalet skulle stille solstole frem, så de kunne vælge nogen bestemte og reservere. Der er altså masser af stole, og lige præcis de personer, der stod og ventede ville måske have meget god gavn af at tage solstole, der var en anelse væk fra poolen. Motion er aldrig en dårlig ting. Fair nok at reservere, spise morgenmad og så bruge dem, ok, men så ikke at bruge stolene, det er altså flabet!