Vi landede vi “Great Stirrup Cay ved 9-tiden, jeg var oppe tidligt og vejret lovede ikke særlig godt. Store tunge regnskyer og meget mørk himmel. Det lynede og tornede. Faktisk så megt at mit hår strittede af statisk elektrisitet.

Lad mig sige det sådan: DET BLEV IKKE BEDRE! Vi spiste alle tidligt morgenmad for at komme med en af de første både, vi kan ikke lægge til kaj (der er nemlig ikke nogen!) ovre ved øen, så man skal med en tender, en sød lille båd med plads til 450 passagerer. Sidste år kom vi sent afsted og alle de gode pladser var taget. Henrik var tenderticket-ansvarlig og vi fik billetter til båd 2. Super! Jeg nåede at blive uvenner med halvdelen af de ventende, der teknisk set ikke stod i kø, eftersom man bliver kaldt ud efter hvilket nr. man har, men det havde de ikke fattet, så de mente jeg sprang over. Man kan ikke springe over, når folk bare er forsamlet på en trappe. Stor triumf, da folk med billetter til tender 1 og 2 måtte gå ned til båden og vi fik overhalet alle de sure selvretfærdige mennesker. (Ja, jeg ved jeg har karaktertræk, der skal arbejdes på!)

Vi kom ombord – god stemning og det begyndte at ØSE ned. Pyt, vi skulle jo i vandet så vi ville under alle omstændigheder blive våde. Da vi kom ned til stranden var der rigeligt plads på første række til vi kunne ligge fint. Der var bare den lille hage ved det hele at stranden var lukket! Meget Dødens Gab-agtigt, men personalet var bange for vores sikkerhed på grund af lyn og vand – åbenbart en rigtig dårlig kombi:-(

Efter ½ time ca. tog vi tilbage til båden, fuldstændig våde.

Heldigvis blev stranden åbnet efter 2 timer eller noget i den stil, så vi hastede ned til båden igen, og lige pludselig begyndte folk at gå fra borde, det var nemlig begyndt at regne igen. Ja ja, vi skulle jo bade så vi tog båden til øen og skyndte os vandet. Vi fik vel ½ times tid i vandet og så blev der meget dramatisk fløjtet og råbt “Out of the water” af livredderne. Vi anede ikke hvorfor, kunne være en haj, men det var simpelthen fordi det begyndte at lyne og tordne igen. Vi fik noget dejlig frokost og tog så tilbage til båden. Nu er kl. 16.00 og de har lige annonceret at der ikke er flere både til øen og de henter de sidste passagerer på grund af meget dårligt vejr og så er det ellers af sted til Bahamas – noget tidligere end beregnet. Vi håber Bahamas har forstået det med at tropisk vejr gerne må være solskin. Vi sparede da på vores solcremen:-)