Ja, det måtte jo komme! Vi besluttede os for at spise i “The Grand Pacific” (note til mig selv, vi skal spørge kaptajnen, hvorfor den hedder noget med Pacific, vi er jo på Atlanterhavet) Den spiste vi også i sidste år og gik direkte op og klagede over en af tjenerne.

Denne gang ville vi give dem en chance og se om det var blevet bedre. Det var det så ikke! Tjenerne på skibet er åbenbart delt op i de søde og de sure, de sure arbejder alle i The Grand Pacific, de øvrige er fordelt rundt om på skibet.

Vores bossboy, (Hedder det en bossboy, når det er en kvinde? Det må vi spørge kaptajnen om!) hældte dejligt vand op til os, klorvand, og vi fik bestilt hos vores meget charmerende tjener (charmerende er skrevet med den størst mulige sarkasme!), lige så snart Henrik havde afgivet sin ordre, han var sidste mand skred tjeneren. Vi ville nu også godt have bestilt andet end klorvand. Vi fik fat i en anden tjener, fik bestilt en øl, et glass vin og to sodavand. Så fik vi vores forret, den kunne vi passende skylle ned med klorvand, for vi havde ikke andet.

Jeg sad så jeg kunne se en mand med mange stribuer gå rundt (det var ikke Holger, som i Find Holger, men en anden slags striber), han spurgte om folk var glade og tilfredse.

Det er jo DUMT at spørge mig om, hvis jeg ikke er tilfreds. Henrik er vist nok efterhånden holdt op med at krumme tæer over mig. Manden med striberne kom hen til vores bord,

og spurgte om vi var glade og tilfredse, og jeg svarede som sandt var at vi egentlig var meget godt tilfredse, men gerne ville have haft mulighed for at bestille drikkevarer, men det glemte tjeneren. SÅ skete der noget mærkeligt, manden begyndte at tale ned i sit håndled! Det var nu bare for at tilkalde en eller anden mand med et dejligt vinkort, nemlig “The complimentery Wine list” – altså på huset. Vi bestilte, han serverede, vi bad om noget at drikke til børnene (igen) og langt om længe kunne vi skåle i andet end klorvand. Vi fik også et kort, så vi kan komme ind i restauranten uden ventetid på resten af turen. Det tror jeg nu ikke vi benytter os af….

Kl. er nu 6 om morgenen, jeg sidder på balkonen og ser solen stå op, eller retttere ser solen reflektere i skyerne, vi har udsigt mod vest og på et eller andet tidspunkt dukker Florida op i horisonten. I dag skal vi til Kennedy Space Center, vi håber de har internet i Florida;-)