Vi er sure! Vores værelse på 43. etage har en fantastisk udsigt, men bare ikke når det er tåget! Æv, vi kan ikke engang se Empire State Building, den er helt forsvundet. Godt nok har den været til salg, og Isabella ønsker sig den i fødselsdagsgave, men det er altså ikke os, der har fået den til at forsvinde.

Jeg vågnede tidligt, først kl. 2.30, men blev enig med mig selv om at det var trods alt for tidligt og lagde mig til at sove igen. Vågnede igen kl. 5, hvor Victor også vågnede. kl. 5.30 vågnede Isa, så nu har vi set, hvordan en teenager ser ud om morgenensmiley

Butikkerne åbner først kl. 10, vi skal lige have solbriller (ved ikke til hvad, det er jo TÅGET!) og den slags fornødenheder, så vi besluttede at begynde dagen i svømmepølen. Det er altså fuldstændig surrealistisk at have udsigt til Ground Zero, mens man svømmer.

Om et par timer skal vi ombord på skibet, så er der ikke opdateringer et par dage.