Hm, ja vi opdagede jo at Isabella stadig er at betragte som barn rent krydstogtmæssigt, så vi blev næsten nødt til at bestille endnu en tur. Da der er fare for orkan i Caribien på det tidspunkt er udvalget ret begrænset, så vi har bestilt, noget fantasiløst, den samme tur en gang til.

Vi planlægger hele turen selv og om vi er der i 3 eller 4 uger, jamen det betyder ikke så meget rent prismæssigt. Det dyre er flybilletterne. Vi drager derfor til USA til sommer i hele 4 uger.

Først en uges cruise med Norwegian Cruise Line til Bahamas og Florida, derefter tager vi fra New York til Niagara Falls. Jo, vi har set det før, men ikke om aftenen, og ikke fra den amerikanske side.

Efter Niagara lander vi i Cleveland, et stop ved Amish-folkene, Cincinnati, smut forbi Great Smokey Mountains, Nashville, Memphis (og Graceland), derefter Saint Louis, som lyder helt fantastisk, og endelig et par dage i Chicago.

Dette er i hvert fald den foreløbige plan, måske ændrer vi undervejs.