Som mor nok har skrevet har jeg en ration af 10 spørgsmål om dagen grundet at jeg stiller for mange (hvilket ikke er muligt). Mange af mine spørgsmål bliver ikke besvaret smiley, så nu deler jeg dem med cyberspace:

* Hvorfor hedder det en bro på et skib?

* Hvorfor hedder det et koøje?

* Hvorfor er der en lille forhøjning på tasterne F og J?

* Når det hedder autopilot på et fly, hedder det så autokaptajn på et skib?

* Hvorfor kommer der skumsprøjt? (Ikke at skibet bryder vandet osv., men hvorfor kommer der skumsprøjt?)

* (På den mest uracistiske måde) Hvad gjorde japanerne før der kom digitalkamera?

* Når teatret på skibet var fyldt med tilskuere og scenen fyldt med optrædende, hvad sker der så med boven? Løfter den sig når stævnen er fyldt med mennesker?

* Hvor er resten af mine spørgsmål i min hjerne? Jeg kan ikke huske dem!

Mor siger siger at jeg skal skrive hvad jeg har oplevet. I går var vi i teatret for at se Phantom of the Opera og i dag var vi henne ved Ground Zero. Jeg er sikker på at mor vil gå mere i detaljer, så det gør jeg ikke.