I dag forlod vi San Diego for at sætte kuren mod Yuma, Arizona. Egentlig bare en overnatning for ikke at skulle køre i alt for mange timer.
Turen var stik øst, en del af den langs den mexikanske grænse. Hvad en mur skal gøre godt for der må guderne vide, hvis man krydser grænsen her er man virkelig desperat, der er lige nu 45 grader og der er ørken. Vi så masser af grænsepatruljer, men vi blev nu ikke stoppet. Vi ligner nok det vi er, nemlig turister.
Vi kom lidt for tidligt til Yuma så vi tilbragte en times tid i den lokale Target, altid sjovt at besøge et andet supermarked. De havde en lillebitte køledisk med ferske varer, resten er dybfrost.
Efter vi havde tjekket ind skulle jeg lige i bilen for at hente solcreme og kunne ikke låse bagagerummet. Hvad gør en kvinde i sin bedste alder? Henter sin mand, der heller ikke kunne!
Nu bliver det en anelse pinligt, men vi fandt den nærmeste Hertz efter at have nærlæst manualen og kørte derhen. Vi kan jo ikke køre rundt med et bagagerum, der ikke kan låses.
Alle er velkomne til at grine!!! Den søde dame hos Hertz sagde at vi var for tæt på bilen, smart nøgle, der låser når man er væk fra bilen. Det havde vi ikke lige tænkt over og sådan en smart bil har vi ikke hjemme. Hun lovede ikke at fortælle det til nogen, “happens all the time” og nu håber jeg I heller ikke fortæller det videre, men vi grinte af os selv hele vejen tilbage til hotellet.
Her var kun 45 grader da vi ankom og en fin seddel på døren om at poolen var lukket i dag. ÆV ÆV ÆV. Hvad gør man så? Drøner rundt og ser seværdigheder i Yuma eller tager i den lokale Walmart og kigger på mærkelige varer og folk? Vi gjorde det sidste, de har aircondition!
Fik kigget på våben og patroner, dog uden at købe, men fik købt et par andre småting.
Mødte nogle border controls, hvor vi spiste, det er altså stadig mærkeligt at se folk med våben alle steder.
Vi har set mange helikoptere, der lige cirkler over bestemte områder, de er virkelig på stikkerne for at forhindre at folk skal passere grænsen ulovligt.
I morgen går turen til Camp Verde, hvor vi skal besøge en zoo.

Vi har ændret i rejseplanen, så i stedet for LA er vi i San Diego de sidste dage. Det er en by, hvor der er mere at opleve synes vi.