Tja, vi har været på hvalsafari, dog manglede der en enkelt lille ting, nemlig hvaler, æv! Til gengæld så vi en en hel masse fugle, men det var jo ikke lige det vi var kommet for.

Vi så også en flok på 75 delfiner, ja det var jo ikke os der talte, men marinebiologen, der var med ombord. De delfiner var til gengæld et ret imponerende syn, wauh.

De spottede en ballon i vandet langt fra land og stoppede faktisk båden for at fange den. Nogle dyr forveksler balloner med mad så stor respekt for at gøre en indsats for at fjerne plastic og den slags fra havet.

Vi fik en kupon med 50% rabat fordi vi ikke så hvaler men kun delfiner, men nu er det jo desværre ikke hver dag vi er i San Diego. Det er for øvrigt en rigtig dejlig by, på vej hen til båden tog vi lige en afstikker til Mission Bay så vi kunne dyppe tæerne i Stillehavet og på vejen hjem igen tog vi forbi Balbao Park. Vi kunne sagtens bruge et par dage mere og overvejer at droppe LA i slutningen af ferien for at tage tilbage hertil.