I går fik vi afleveret vores Tyrkiske peber til vores “undertøjsdame”, hun blev rigtig glad 🙂
Derefter gik turen mod San Diego, hvor vi har 3 overnatninger. Google maps havde sagt det ville tage et par timer, men hårdt presset indrømmede GM at turen ville tage dobbelt så lang tid på grund af fuldstændig sindssyg trafik.
Derfor blev vi næsten nødt til at finde noget frokost og vi kan da ikke gøre for at den diner vi valgte lå i et outlet? Nå men det var et rigtig dejligt outlet selvom vi ikke fik set halvdelen, vi skulle nemlig også et lille smut forbi La Jolla Cove, hvor der bor en hel koloni af sæler og søløver og pelikaner.

Der var mange mennesker også mange der badede i bugten, meget tæt på sæler/søløver. Der er store skilte om at søløver og sæler er vilde dyr (surprise!) og man ikke skal nærme sig dem. Derfor undrer det mig at folk alligevel går så tæt på. Der er også advarsel om at klippen er usikker og alligevel er en selfie åbenbart vigtigere end at tage hensyn til dyrene og passe på sig selv. Vi så små børn, der gik forholdsvis tæt på dyrene uden at forældrene sagde andet end “cheese”
Heldigvis kunne sælerne/søløverne sige fra og så fik folk ellers travlt med at flytte sig. Sige fra og sige fra, den ene begyndte at gø og gå henimod folk, meget tydeligt på søløve/sælsprog “Hey jo, det her er min sted, skrid”

Jeg har taget billederne oppe fra vejen, men mit kamera har selvfølgelig også det der smarte zoom smiley

Bortset fra at jeg ikke forstår folks trang til at gå så tæt på og forstyrre dyrene var det en god oplevelse. Det er ikke helt til at sige om det var sæler eller søløver, begge slags bor der men vi var ikke så tæt på at vi kunne se forskel.

Derefter gik turen til San Diego, hvor vi bor downtown. Victor fandt en dejlig restaurant, vi spiste og i dag skal vi nok en tur på USS Midway, et kæmpe hangarskib vi helt sikkert kan skrive mere om når vi har været der.

Vi er også blevet anbefalet en sejltur i bugten, det ser vi lige på. Lige nu er det overskyet så måske bliver det først i morgen.

God pride eller rettere, håber I har haft en god pride, vi plejer altid at stå og se på men det er jo lidt svært i år. Hvor er vi privilegerede at bo i et land, hvor man kan holde en pride uden ballade!