I går var dagen sat af til afslapning og shopping. Afslapning gik helt fint, vi var de eneste i hotellets swimmingpool og selvom vi svømmede tidligt om morgenen var vandet ikke koldt.
Efter en times tid kørte vi (der er over 1 km) hen til outlettet. Det er kæmpestort men for mit vedkommende var udbyttet yderst begrænset. I første omgang blev det til en kjole fra Ann Taylor. Da Isa også rejste med os splittede vi i butikkerne så mændene gik til herreafdelingen og Isa og jeg gik til dametøjet. Nu går jeg alene rundt og det er faktisk lidt kedeligt 🙁
Både Victor og Henrik fik lidt mere end jeg gjorde og efter en hel del timer tog vi tilbage til pølen for at hvile og sole.
Efter en times tid (UV-indekset er tårnhøjt blev jeg belært af min søn om) tog vi tilbage til outlettet, jeg fandt en kjole hos DKNY (som har den absolut bedste kundeservice vi har oplevet og det er i alle deres butikker, altså dem vi har besøgt), de andre rev igen ned fra hylderne.

I dag går turen til San Diego, dog med en afstikker til de butikker vi mangler og for at aflevere Tyrkisk Peber. Vejen til San Diego går forbi en lille bugt, La Jolla Cove, hvor der skulle bo søløver og sæler, der stopper vi for at se dem.

Der ligger selvfølgelig også et andet outlet lige nær Carlsbad, måske er mit shoppegen bedre i dag?