I går gik turen fra New York til Los Angeles.

Vi fløj fra Newark, terminal C, United Airlines’ terminal. Vi (jeg) havde tjekket ind online og skulle derfor bare lige udskrive vores bagagetags. Der var kø, rigtig lang kø og hver ekspedition tog så lang tid. Hvorfor? Hvad skal man mon bruge når man skal have udskrevet evt. boardingkort og bagagetags? Kunne det mon være smart at vide som minimum hvilket fly man skal med og om man evt. har fået et bookingnummer? Tja, det er faktisk smart at vide det. Hvornår skal man så finde de oplysninger frem? Når man alligevel står i køen og venter eller når man er fremme ved maskinen og det er ens tur? De fleste valgte det sidste og så tager det selvfølgelig tid når man skal lede i tasker og kufferter(!)
Det tog mig nøjagtig 2 minutter og så havde vi fået de bagagetags vi skulle bruge.
Derefter hen og stå i kø for at aflevere bagagen. Af en eller anden grund tog det også lang tid, parret før os anså åbenbart deres bagagedame som deres personlige guide, måske derfor hun var lidt sur da det blev vores tur? Det tog mindre end et minut at aflevere og så begyndte showet ellers i security.
Der var megalang kø, dog ingen sure miner og da det blev vores tur havde jeg selvfølgelig åbnet alle pas på billedsiden og havde boardingpas parat på tlf. Det gik fint men lige pludselig fik Henrik stukket et skilt i hånden, jeg så bare der stod noget med “undersøgelse”, selvfølgelig på engelsk. Åhhh nej, tænkte jeg og i mellemtiden havde Victor og jeg også fået sådan et skilt. Heldigvis var det et skilt så vi slap for at tage vores sko af og kunne komme igennem security hurtigt og blev kaldt frem så vi sprang folk over. Hvorfor? Jeg har ingen anelse.

Landet i LA havde vi et par problemer med Uber så vi tog en taxi, der blev jeg lidt grumpy da han valgte en omvej og det fik jeg også fortalt ham, men vi nåede da frem til det sted vi skulle hente vores bil.

Vi havde lejet en GMC så vi blev ikke helt glade da de mente at en KIA var i samme prisklasse. Den nægtede Henrik at køre i så de fik skaffet os en Equinox fra et andet sted, det gik der temmelig lang tid med, men endelig kunne vi sætte kursen mod Camarillo.

Alt i alt en lidt lang dag men nu har vi bil og ferien er begyndt for alvor smiley