Dagens første indkøb var regnslag, ikke fordi de var klædelige men fordi det regnede. Målet for turen var en butik Victor gerne ville se i Soho, så iklædt de fine regnslag gik turen mod Manhattan over Brooklyn Bridge. Vi har ikke så mange billeder derfra (endnu) vores kamera valgte at strejke på grund af fugt og vi var ikke så interesserede i at vores mobiler skulle få samme dårlige ide!

Butikken var hurtigt overstået og derefter ville Victor gerne i en eller anden supersmart vintage butik i et helt andet kvarter. Som de rare forældre vi (nogen gange) gik vi naturligvis derhen, og Victor fandt da også en skjorte og et par bukser. Den nærmeste vej hjem var via China Town, meget mærkeligt sted og møgbeskidt. Der flyder med affald i gaderne. Vi tog turen over Manhattan Bridge, det er samtidig en jernbanebro, så larmen fra bilederne og togene er næsten ikke til at holde ud.

Nu slapper vi lidt af på værelset, vi har gået over 19 km indtil videre.