I går var rejsedag!
Godt min svoger ikke kunne se at det ikke var alle, der havde pakket dagen før som aftalt. Næ, nej hvorfor dog ikke pakke en time før vi skal i lufthavnen? Vi nåede det dog og i god tid smiley
Vi skulle via Frankfurt og havde 1½ times tid mellem flyene, det vil altså sige før vores fly var forsinket i mere end ½ time og vi taxiede i rigtig lang tid inden vi ramte terminal A. Næste fly var i terminal Z. Jeg vil ikke sige vi løb, men vi gik stærkt, meget stærkt. Heldigvis nåede vi også det fly, og blev godt underholdt med nogenlunde nye film, god mad (som i ok flymad) og drikke. Noget bedre service end SAS som vi ellers plejer at flyve med, men har været lidt bitter på dem siden det lykkedes dem at glemme en kuffert på både ud- og hjemturen sidst. Vi fik dem igen, men alligevel..
Lufthansa klarede at få alle kufferter hele frem.
Vi tog en taxa til Brooklyn, det lykkedes Henrik at fornærme chaufføren da han sad og pillede ved GPS(hvilket han fortsatte med under kørslen, indtil han fik den geniale ide at skrue op for lyden!)
Det kostede 105 dollars, så var den tur betalt!
Vi bor i Brooklyn (faktisk derfor chaufføren kørte os hertil!), fint hotel lige over for en byret. Mine 5 snapchatvenner, ikke at forveksle med mine 6 blogfølgere, fik en forkert snap i går fordi jeg troede det var et fængsel. Det er det ikke, men det ligner og det ser ikke ud til at det er muligt at komme ud med mindre man har lov. Tremmer for vinduerne og pigtråd over alt.
Efter at have slappet af på hotellet gik turen til en burgerjoint for at spise, da vi kom tilbage til hotellet havde vi været vågne i rigtig mange timer og var lidt brugte.
I dag går turen over Brooklyn Bridge, Victor vil gerne en tur til SoHo og gøre et kup i en vintage-forretning (læs:genbrug) og ellers ser vi hvad dagen bringer.

Det er overskyet, men vi klager ikke smiley