I søndags gik turen mod Houston downtown. Det viste sig at være et lidt svært projekt!
Første stop var Houstons Waterwall som er…en væg med vand!
Den var nu ganske flot og vi fik også taget en hel masse billeder af væggen og hinanden. Da vi allerede havde betalt for parkering kunne vi ligeså godt gå lidt rundt i området og kortet sagde at “The Gallaria” var lige i nærheden. Det er et KÆMPE, som i KÆMPEstort shoppingcenter med alle mærker, lige fra HM til Louis Vuitton. Der var selvfølgelig også en kæmpestor skøjtebane. Vi gik lidt rundt uden at lade os friste og besluttede så at finde den rigtige downtown.
Downtown er et meget begrænset område, vi aner ikke hvor folk går hen og handler eller spiser i denne by?
Vi fandt dog en slags hovedgade, den hedder også Mainstreet!, men som nævnt ikke megt liv. Vi gik hen og undersøgte et kort over området og mens vi stod der og fjumrede kom der en dame fra byens et eller andet, meget officiel så hun ud og gav os kort over downtown. Vi er åbenbart ikke de eneste, der ikke kan finde det.
Vi satte os på en cafe, som i øvrigt lå i et park, hvor der var et monument over en kvinde, der var ombord på United 93, 1. september 2001. Der var ikke brug for lommetørklæder, men alligevel imponerende at byen har lavet et fint monument til minde om hende.
Da kortet var blev studeret lidt nærmere kørte vi lidt rundt for at tage billeder af de overdækkede “skywalks”, der er i byen. På grund af varmen er der lavet ca. 11 km tunnel og skywalks, så man kan gå rundt mellem disse uden at komme ud i varmen. Smart.
Sidste punkt var en fin lille park, hvor der også var et monument, denne gang over de faldne betjente i Houston. Det og parken var bevogtet af en enmands-betjent politistation.
Efter en lille rundtur gik turen tilbage til hotellet for at slappe af.
Mandag står rejsen på afgang til San Antonio, med en afstikker til USA’ største outletområde.