I går var en stille og rolig dag. Vi kørte hen for at se Barton Springs Pool som er et udendørs svømmebassin, lidt som et havnebassin bare i en flod. Det ligger i et meget stort rekreativt område, hvor der er plads til picnic og man kan spille discgolf og meget andet. Det så hyggeligt ud, men der var ikke så mange mennesker, det var trods alt en helt almindelig onsdag.
Inspireret af svømmebassinet satte vi kursen tilbage til hotellet for at ligge og sole os, temperaturen havde sneget sig op på ca. 27 grader. Dejligt. Vi var ikke fristede af svømmepølen, vandet var MEGET koldt.
Inden solnedgang gik turen atter tilbage til Austin for at se flere (eller måske de samme) flagermus. Denne gang oppe fra broen. Isa og Henrik gik en tur mens de ventede på solnedgang og Victor og jeg stille os op på broen. Lige pludselig kom Batman gående med en flok turister og anviste dem plads ved siden af os. Ok, så står vi da på det rigtige sted, tænkte vi. Det gik dog op for os at Batman ikke var en rigtig guide, da han også opfordrede folk nede ved selve floden til at komme op. Det gjorde de nu ikke. Han gik rundt og “talte” med os, det viste sig at han var døv, men han var meget ivrig efter at vi skulle have nogle gode pladser. Senere uddelte han badges, hvor der stod at han var døv og prøvede at tjene en skilling ved at sælge disse badges. Selvfølgelig købte vi en og da jeg ville aflevere en tilbage ville han ikke tage imod den. Så nu har vi to og kan øve amerikansk tegnsprog, hvis vi gider.
Victor og jeg havde i øvrigt agereret flagermus-eksperter mens vi ventede da et amerikansk par kom og spurgte om det var her det foregik og hvor mange der var. Pigen var rædselsslagen ved tanken om flagermus, men de gør ikke noget. Man skal selvfølgelig ikke røre dem hvis de ligger på jorden, da de kan have rabies, men vi så dem kun flyve.
Måske var det fordi vejret var blevet bedre men det så altså ud som om der var flere end dagen før.
Da forestillingen var forbi gik vi en lille runde i byen. Det er en hyggelig by, vi kan bedre lide den end Dallas. Der er flere folk på gaden og i det hele taget en god stemning. I Dallas var der næsten kun hjemløse, det er nok ikke helt sandt, men det føltes sådan.
Vi mødte forresten et dansk/norsk ægtepar, der sagde hej ved morgenmaden, da de hørte os tale dansk. Vi troede vi var de eneste turister i hele staten, men der er 2 mere, så 6 turister i alt 🙂
I dag går turen til Houston, en køretur på et par timer. Måske tager det lidt længere tid at komme til hotellet, men det er altså ikke mig, der har placeret et dejligt outlet på vej til Houston!