I går, den 9. februar fejrede vi sølvbryllup og det var netop for at undgå æresport, morgensang og lignende at vi var stukket af til USA.
Vi forlod hotellet i god ro og orden for at sætte kursen mod Austin, dog med en afstikker til U.S. Bureau
of Engraving and Printing. Pengesedlerne bliver trykt to steder i USA, det ene er her i Fort Worth og det andet sted er i Washington D.C.
Stedet er kæmpestort og ligger in the middle of nowhere, selvfølgelig med stor sikkerhed, pigtråd og kameraer overalt. Der er rundture, ovenikøbet gratis. På parkeringspladsen, som ligger separat, lyder det hele tiden i højttalerne at man ikke må medbringe kameraer, mobiler, tåregas, håndvåben, knive og den slags.
Derefter går man ind i en bygning, (ligger stadig helt alene, væk fra selve pengefabrikken) hvor man naturligvis skal have sine ting gennemlyst, man skal selv igennem en bodyscanner og får så at vide at man bliver hentet i en lille “golfvogn” som bringer os hen til udstillingen. De skulle sjovt nok ikke se pas eller anden ID, vi havde det med, for det skulle vi vise, da vi så et sted i Kansas, hvor man tæller pengene.
Der blev vist en oplysende film om, hvordan de her dollars bliver fremstillet og hvor svære de er at kopiere og derefter er det på med lyttebøfferne og så går man ellers rundt oppe og kigger ned på hele maskineriet. Det var ganske spændende.
Desværre var der ingen vareprøver smiley
Det lod vi os nu ikke gå på af, og satte straks kursen mod næste destination, Austin, hvor der på vejen ligger et outlet. Det var et DEJLIGT outlet. Vi begyndte med et pitstop hos Starbucks, så er ferien nemlig for alvor begyndt og de har dejligt internet. Derefter satte vi kursen mod Tommy Hilfiger, dejlig butik, hvor især Isa og jeg hev ned fra hylderne.
Tror det bliver kedeligt at læse, hvilke butikker vi ellers besøgte, men min telefon siger jeg har gået over 6 km…..
Indkøbsmætte (altså for den dag!) satte vi kursen mod Austin og vores hotel. Vi var lidt trætte og derfor enige om at indtage middagen på hotellet, uanset hvad de kunne finde på at servere.
Det lød godt, Blue Moon Bar and Grill, men der var en grund til at bar stod før grill i titlen! Vi landede simpelthen midt i en pokerturnering, blev faktisk tilbudt at spille…
Dagens sølvbryllupsmiddag bestod derfor af burgere og fries, så bliver det næsten ikke mere amerikansk. Vi havde ellers sat næsen op efter en dejlig stor bøf. Det må blive i dag.