Dagen begyndte med nødshopping, vores ene kuffert var stadig ikke dukket op og vi manglede det allermest nødvendige.
Første stop var derfor en partyshop, hvor de har alt hvad hjertet begærer af pynt til fester. Ok, det er nok ikke kategoriseret som livsnødvendigt, men vi købte et par småting (for egen regning, selvfølgelig) til vores kommende sølvbryllup.
Næste stop var en meget kedelig Target, hvor det blev indkøbt spændende ting som trusser, tandbørster, tandpasta og den slags ting 🙁
Der var absolut intet til Isa af kjoler så vi så os nødsaget til at besøge et outlet. Vi havde ikke den nøjagtige adresse og vores gps var ikke samarbejdsvillig, så vi så en hel del af Dallas’ motorvejsnet, men endelig lykkedes det. Vi kom derfra med EN (ja, jeg skrev 1 som i EN) kjole og en bluse. Meget trist.
Vi var ikke i shoppehumør men ville hellere til Fort Worth. Det er en gammel by, hvor man tidligere har handlet med kvæg, ved ikke om man stadig gør, men i hvert fald går kvægene gennem byen 2 gange om dagen, selvfølgelig ledsaget af vaskægte cowboys.
Vi var der i god tid, så vi havde rig lejlighed til at se på udvalget af cowboystøvler, hatte og andre spændende ting.
Faktisk købte vi nogle knager til vores køkken og noget olie.
Vi spiste også, men det var ikke værd at skrive om. De serverer stadig klorin-sodavand 🙁
Selve kvæg-turen eller hvad det nu hedder var hurtigt overstået, men det var alligevel en rigtig god oplevelse. Godt de havde styr på deres longhorns, deres horn er meget lange og drabelige. Efter det skulle vi et smut i CVS for at købe endnu et par livsvigtige ting, og igen drillede motorvejene, der bliver bygget helt vildt og vores gps er ikke helt opdateret. Heldigvis lykkedes det og nu sidder vi på hotellet og slapper af inden vi skal finde et sted at spise.
Den gode nyhed er at vores kuffert fandt vej fra Washington til Dallas. Gensynsglæden var stor. Desværre har opholdet i Washington været lidt for hårdt for den, den er blevet skudt (?) eller i hvert fald fået huller.