Da vi kørte ind i Chicago så vi endelig det springvand vi tossede rundt og ledte efter sidst, så i går var dagen, hvor vi ville kigge nærmere på det.
Det er i nærheden af Cloud Gate, der hvor bønnen er, men den sprang vi over i første omgang, der var alt for mange mennesker. I stedet gik vi en lang omvej på grund af vejarbejde, men det var turen værd. Sikke et flot springvand. Det “springer” anderledes hver anden time og vi var der (uplanlagt) da det skete. Søjlen i midten bliver MEGET høj, og når det blæser som i går, vil vi alle sværge på at det jagtede os, så vi blev våde. Vi gik hele vejen rundt og vandpjaskeriet fulgte efter os!
Jeg havde hørt/læst forkert om flyopvisningen, det er først fredag, så vi gik lidt rundt i byen og tog derefter tilbage på hotellet og slappede af. Dog først efter et pitstop hos Starbucks, hvorefter vi satte os hen ved et mindesmærke over Vietnam. Da vi sad der, dukkede der lige pludselig en rotte op. Den gjorde jo ikke noget, men det er bare uvant at se rotter vandre rundt omkring i byerne.
Aftensmaden blev indtaget lige ved siden af hotellet, vi skulle nemlig ned til Navy Pier bagefter for at se fyrværkeri. Det er ikke noget byen som sådan gør opmærksom på, vi vidste det kun fordi vores dansk/amerikanske familie havde fortalt det. Det var lidt af et tilløbsstykke og vi plantede os i god tid derude. Nej, hvor var det flot. Jeg tror det varede i ca 10 – 15 minutter, og så var det ellers tilbage til hotellet og se lidt fjernsyn og bare slappe af.