Så er vi tilbage i Chicago og bilen er afleveret – nu skal vi prøve noget helt uvant, nemlig at gå rundtsmiley
Vi var ved godt mod da vi kom til hotellet, det er første gang vi prøver at bo på et Embassy Suites-hotel men blev lidt bekymrede da vi skulle have alt vores habengut ud af bilen. Vi parkerede og mente at vi havde brug for to bagagevogne, manden der har med parkering at gøre, spurgte om vi checkede ind og det gjorde vi jo og at vi ikke skulle parkere, da bilen skulle afleveres hos Hertz. Så fik vi udleveret en vogn, begyndte at læsse den med poser etc. Det fyldte en! Så ville jeg hente en til, manden (altså den sure parkeringsmand) spurgte så om jeg skulle checke ind. Det mente jeg helt bestemt jeg skulle, især fordi vi alle havde hjulpet med at læsse bagagevogn 1. Fik at vide at jeg ikke måtte RØRE de vogne og en var nok! Hm, så gik han hen og prøvede at smide rundt med vores allerede pænt opstillede på bagagevogn 1-bagage mumlende at kufferterne selvfølgelig skulle i bunden af vognen. Sherlock, vi har 4 kufferter og 4 rygsække, de fylder allerede en vogn – ergo har vi brug for en til. Det indså han da så endelig, smed den hen til os og sagde at så måtte vi selv rode med at få pakket den. Uforskammet! Nå, men vi har heldigvis stor erfaring i at pakke den slags vogne, så vi fik da sat det hele på plads og kørte ind på hotellet. Vi efterlod Isa og Victor nede med bagagen mens Henrik og jeg kørte op i lobbyen på 5. sal for at checke ind.
Da vi kom tilbage havde Isabella udfyldt en fin seddel, hvor man kan rose personalet, dog var best overstreget og erstattet af worst. Tror ikke Anthony bliver glad for den besked! Håber ikke andre gæster, bliver behandlet lige så dårligt som vi gjorde. Vi begyndte så at køre vores ting hen til elevatoren men en anden (venlig) mand sagde at det skulle han nok gøre, og han fik så lov til at køre vores bagage til værelset. Han fik tips!
Bagefter skulle vi jo aflevere vores bil, så ned igen til surmuleren, vente på vores nøgler og så ellers af sted til Hertz. Farvel bilsmiley
Tilbage til hotellet og ned til Managers Reception, hvor man kan få lidt at drikke og lidt at spise. Måske følger et særligt indslag om folks gribbe-mentalitet når ting er gratis!
I dag er det onsdag, solen skinner, vi har sovet dejligt og kl. 14 er der vist nok flyopvisning ved
Millinium Park og i aften er der onsdagsfyrværkeri ved Navy Pier. Hotellet er skønt, bortset fra surmuleren.