Med fare for at fornærme to stater samtidig må vi erkende at Kansas City altså ikke er verdens mest spændende by. Den er underligt indrettet, der er en masse områder, men de ligger med motorvej imellem, så der er ikke tale om en egentlig downtown. I går satte vi derfor GPS’en til at tage os på eventyr, første stop var City Market. Efter ca. 20 minutter lykkedes det os at finde en plads, det var åbenbart det sted folk samler sig om lørdagen i Kansas City.
Det viste sig at være et slags gammelt grønttorv, hvor der smart nok blev solgt alle mulige grøntsager. Vi faldt ikke for fristelsen til at købe men det var sjovt at se frugt og grønt vi aldrig har set før. Der var også vandmeloner (dem har vi set før!), kæmpestore til ingen penge.
Der var også loppemarked og selvom jeg har truet familien med at købe cowboystøvler foretrækker jeg nogen, der er nye. Lidt sippet er man vel altid.
Efter dette pitstop gik turen (efter GPS’ens anbefaling) hen til en indiansk kirkegård, vi tænkte det kunne være spændende at se sådan en. Det var det ikke! Der var ikke indianske navne og vi fandt ikke helt ud af, hvorfor den skulle være indiansk? Den lignede alle andre kirkegårde vi har set.
Da både Isabella og Victor havde ytret ønske om at se Teenage Mutant Ninja Turtles i biografen synes vi at det var en god idé. Den gik først om eftermiddagen så tilbage til hotellet, hvor Victor tog badetøj på og Henrik og jeg tog gymnatøj på og udforskede henholdsvis fitnesscenter og svømmepøl. Efter et bad tog vi ned til byen og fandt biografen, sjovt nok kostede billetterne her kun 4.25$ stk. Man skal være 13 år for at se den, men det så de lokale stort på. Derfor skal de IKKE roses for deres måde at være i biografen på! Små babyer og børn 3 år bliver altså bange for de “farlige” skildpadder og andre tingester, der forekommer i filmen. Resultat; De begynder at hyle. Forældres reaktion: Ingen! Jo, efter et stykke tid, gik de ud, kun for at komme tilbage lidt senere. Nå, men filmen var ganske underholdende.
Derefter hen at spise, særskilt indlæg om restauranter og service følger.

I dag skal vi køre langt, vi skal nemlig et smut forbi Elk Horn inden vi ankommer til Iowa City.