Vi har 3 nætter i Kansas City, så dagen begyndte stille og roligt. Jeg havde hjemmefra set at man kunne besøge Hallmark Visitor Center (titlen antyder det selvfølgelig også kraftigt!). Efter et par udfordringer med at finde det rigtige p-hus (det kostede os lige 4.5$ at køre igennem det forkerte!) lykkedes det endelig. Hallmark, hvad i himlens navn er det, er der måske en enkelt bloglæsere eller to, der spørger om? Jamen, prøv at kig på bagsiden af langt de flest lykønskningskort, så står dDer Hallmark på bagsiden. De laver simpelthen kort! Det var en ok udstilling, lidt oversolgt på hjemmesiden, men det var sjovt at prøve at lave sløjfer og man kunne også få taget fine fjollebilleder som nu er sendt til os på mail.
Bagefter tog vi hen til Federal Reserve Bank og Kansas City. De har et pengemuseum. Før vi kunne komme ind skulle vi aflevere ID, vi afleverede vores pas, gik igennem sikkerhedskontrollen og fik efter evigheder vores pas tilbage. De har nok aldrig set “kunder” fra Danmark før. Der er en fin møntsamling, men sjovere at blive fotograferet sammen med 40 millioner $, de fylder en del. Vi kunne også lave vores egne sedler, jeg er sikker på mit design bliver den næste 25.000$ seddelsmiley Man så, bag panserglas, medarbejderne bundte sedler og komme i poser, og man kunne se deres boks. Meget imponerende døre. Lige inden udgangen kunne vi tage en pose penge, godt nok var de blevet makuleret først, men alligevel en sjov souvenir. Der var for 165$ pr. pose. Der skal en del tape til, før det bliver til penge igen, jeg tror vi lader dem blive i posen.
Vi fik ellers ros af vagten da vi gik ud af svingdøren (MEGET svær opgave) da vi åbenbart var en af de få familier, der ikke bliver fanget i døren. Hm, vi følte os meget dygtige…
Derefter gik turen tilbage til hotellet, hvor familien bloggede, øh, nej, de checkede facebook og spillede på PC et par timer.
Derefter var det på tide at få noget aftensmad, vi gik lidt rundt og fandt et brasiliansk steakhouse. Meget sjovt (som i underligt) koncept, der var fin buffet (HADER buffet) med salater til forret, og når man var klar til hovedret, kød, skulle man vende de udleverede brikker, så de var røde. Så kom tjenerne springende med kød. Der var tjenere overalt. Maden var god, ingen priser, så vi var lidt spændte da regningen kom, 48.50$ pr. person for maden, det er nok det dyreste vi har spist her. Det var rigtig god mad, men jeg foretrækker altså at få min mad serveret på en gang.
I Oklahoma blev Isabella velsignet da vi gik forbi nogle..ja åbenbart religiøse mennesker, og i går fik Victor stukket en brochure i hånden, hvor han blev spurgt om “han var god nok til at komme i himmelen?”. Enten trænger vores børn til noget velsignelse eller også mener de at Henrik og jeg er uden for pædagogisk/gudelig rækkevidde?
Gud/Jesus har åbenbart også købt reklameplads på nogle af de billboards vi passerer på vejene, hvor de giver os gode ord med på vejensmiley