Overskriften lyder næsten som om vi er på “japaner-tur”, det er slet ikke tilfældet. Da vi kørte fra Nebraska krydsede vi Missoruri-floden om den ene side er Iowa. 2 stater! Der var en masse kraftværker af en eller anden art og tyk tyk røg over det af staten vi så. Forhåbentlig ikke over hele staten da vi vender tilbage når vi skal til Iowa City. Efter ligeudkørsel et par hundrede km kørte vi ind i Missouri (3 stater) og endelig lagde vi vejen forbi et lille fint outlet i Kansas (4 stater). Efter nogle gode shoppingtimer, hvor vi alle fik “lidt” gik turen til Kansas City, som for at forvirre ligger både i Kansas OG Missouri. Absolut et trickspørgsmål i Quizbattle!
I øvrigt gik min GPS i gang lige så snart vi havde forladt Nebraska og nu virker hun upåklageligt igensmiley
For det meste besøger vi de outlets, der hedder Premium, men de er ikke særlig meget repræsenteret her i området, (læs:slet ikke) så vi måtte jo findet et andet. Vi fandt Legends, og så er det bare at tilmelde sig med sin email-adresse for at få “coupons” Man får et fint hæfte, der giver yderligere rabat i rigtig mange butikker, og det gør shopping lidt sjovere. Det er gratis at tilmelde sig, så jeg er efterhånden VIP et par steder. Så er man da VIP et eller andet stedsmiley
Efter par timers shopping fandt vi hotellet i Kansas City, her skal vi være i 3 nætter. Ud at spise og hjem på hovedet i seng. Det var en lang dag.
Maden var rigtig dejlig og det var betjeningen også, jeg skriver senere et indlæg, som serveringspersonalet i USA og andre steder med fordel kunne Google-translate.