Vi har haft en FANTASTISK dag:-) Vi stod tidligt op, spise morgenmad og var ellers på vejen allerede kl. 9.00. Jeg må allerede nu advare om at tage imod tilbud om at komme til feriefoto-aften hos os, bare på denne dag har jeg taget 175 billeder.

Første stop var Mount Rushmore, det sted jeg har bavlet om at ville se, lige siden vi begyndte at rejse til USA.
Det ligger ca. 40 minutters kørsel fra vores hotel, en rigtig smuk tur op igennem Black Hills. Både Isabella og jeg kan mærke når vi kommer op i højderne, men det glemte vi alt om da vores medbragte spejder (Henrik) pegede “der er de, der er de”. WAUH. Victor havde hele tiden sagt “vi siger nok bare, er det bare det, når vi ser dem”, men det gjorde vi nu ikke.
Det er gratis at komme ind, men parkering koster 11 $. Det er der selvfølgelig folk, der har brokket sig over på Tripadvisor, men det er jo en kæmpepark, der skal holdes gående.
Vi var samtidig lidt stolte over at være danskere, Boerglum som har lavet Mount Rushmore havde danske forældre og de har taget navn efter Børglum i Nordjylland, hvor de kom fra, så vidt jeg har forstået.
Man kan gå en tur på en Presidential Trial, det var dagens motion, op af trin, ned af trin, stadig i ca. 1500 meters højde, det kunne mærkes.
Lad mig sige det sådan at vi nu har billeder af de 4 præsidenter i alle mulige og umulige vinkler.
Vi sluttede af i gavebutikken, dog uden at købe noget, men der sad en gammel gut og signerede bøger, han havde været med til at “bygge” Mount Rushmore. Altså en ikke helt ung herre, eftersom det stod færdigt i 1941.
Glade og tilfredse var næste punkt på turen Crazy Horse…