Det er muligt familien havde fået det indtryk at de skulle tilbringe hele eftermiddagen/aftenen på vores hotel, men det var kun indtil jeg, som selvbestaltet turarrangør, var kommet i tanker om at der er en grund til at byen hedder noget med “Falls”. De har simpelthen et vandfald!
Når vi nu alligevel er her, er der ingen undskyldninger for ikke at bruge det kvarter det tager, for at kigge på det. Det gjorde vi så.
Familien har jo tidligere set Niagara Falls, som jo er vildt imponerende, men dette var altså heller ikke helt tosset. Lyder måske lidt mærkeligt, men det var mere naturligt. Jeg VED godt Niagara også er naturligt, men der er bygget en hel by op omkring det med gøgl og alt muligt og umuligt. Dette fine vandfald ligger midt i en park, hvor folk kommer for at nyde det og intet som helst andet.
Hårdt presset indrømmede familien at det var en god oplevelse.

Efter endnu et kulturelt indslag (som også tog noget længere tid end vores rundtur på Graceland, RANDERS) tog vi tilbage til hotellet, checkede facebook og andre vigtige ting for bagefter at tage over på den lokale restaurant, ca. 100 meter fra hotellet. “Howdy Folks”, så er man vist kommet væk fra storbyen. Henrik og jeg fik 16oz T-bones steaks (16oz = 453g) – det er godt nok dejligt kød! De kostede den svimlende sum af 21$ pr. styk, det er sådan ca. 120 kr. Det er billigt at gå ud at spise herovre, sikke vi kunne lokke turister til hjemme, hvis prisniveauet var nogenlunde rimeligt. Ved godt tjenerne ikke får så meget i løn, men det er næsten obligatorisk at lægge 15% på regningen herovre. Hjemme er det velset, (meget velset!) men ikke et krav.
Der kom også en familie ind, der lignede en amish-familie, desværre satte de sig så jeg sad med ryggen til dem. Æv! Vi er heller ikke helt sikre på at det var amish, vi så i hvert fald ikke nogen hestevogn, der stod og ventede på dem, da de kom ud. Måske var det mennoitter, eller også var de bare klædt ud?
Om lidt skal familien vækkes, og så står den på 5 timers kørsel, ca. 559 km for at komme til Rapid City.
I morgen står den på Mount Rushmore, Crazy Horse og Devil’s Tower.