ja, ikke i translation eller space, men simpelthen i Mall of America!
Vi begyndte dagen fint i hotellets fitnesscenter med løb og vægttræning, hvorefter vi fik liv i resten af selskabet.
Dejlig morgenmad og så af sted til Mall of America med hotellets bus. Vi gik rundt i et par timer, fandt en dejlig butik med udsalg og lige pludselig var både Henrik og Victor forsvundet. Isa og jeg var inde at prøve tøj, fandt nogle kjoler og ledte så forgæves efter resten af familien. Pist væk forsvundet var de. Isabella gik ud for at se om de var gået hen i en anden butik men nej. Vi besluttede os derfor for at købe vores tøj, satte os pænt udenfor for at vente og vente og vente. I går aftalte vi at Starbucks i bunden af centret var mødestedet, hvis vi blev væk, så der gik vi hen. Ingen familie. Så gik Isa ud for sig selv. Jeg stod alene, også da Isa kom retur. Så gik jeg, Isa var alene, da jeg kom tilbage, var hun stadig alene. Så besluttede vi at gå tilbage til udgangspunktet og på vej op af rulletrappen blev der piftet af os (happens all the time..not) og endelig blev familien genforenet. Hurtig frokost, og tilbage til hotellet, kun for at tage bilen til Minneapolis/St. Paul, vi kunne ikke sige vi har været her uden at have set byen. Den blev set på japanervis, ment på den mest positive og anerkendende måde. Derefter tilbage til Mall of America, hvor vi fik købt et par småting og spist. Nu er kl. 23 og vi var nok nogen af de sidste, der forlod centret. Nu er vi trætte.
I morgen går turen til South Dakota, men vi stopper i Walnut Grove, hvor Laura Ingalls Wilder har boet en gang i tidernes morgen.