Poto er ikke en hemmelig kode, men blot en forkortelse for Phantom of the Opera, som Isa og jeg var inde at se i gaar. De var saa venlige at spille og saa kunne vi naesten ikke vaere andet bekendt end at koebe billetter. Det havde vi gjort hjemmefra. Det var en rigtig dejlig forestilling og stor ros til de amerikanske teatergaengere, ingen mobiler, (jo en enkelt, men det var vist et uheld), ingen der gnaskede bolcher eller andet stoejende. Klapperi paa de rigtige tidspunkter, saa alt i alt, ros til amerikanernesmiley
I gaar koebte vi billetter til en “kanalrundfart” eller det hedder vel en flod- og soerundfart? til i dag. Det var en god tur med en meget underholdende guide. Ellers er der ikke saa meget at se her i Milwaukee, i hvert fald ikke i gaa-afstand, saa vi glaeder os til at komme “on the road again” Det skal vi i morgen!

I gaar aftes spiste vi paa anbefaling af “vores” amerikanske familie paa en irsk pub, rigtig god mad, men igen forsoegte de at placere os ved et daarligt bord lige ved indgangen. Det gad vi ikke, saa vi fik heldigvis plads et bedre sted. Vores penge er lige saa gode som de andres og vi gider ikke sidde daarligt.

Om lidt skal vi ud at spise, haaber vi har bedre held med placeringen i dag.

Beklager de manglende danske bogstaver, men vores internet paa hotellet virker ikke, saa vi sidder i deres businesscenter og skriver, der virker det. 3 dage uden ordentligt net, det er jo helt forfaerdeligt. Hvis jeg har givet op i WF eller Quizbattle er det ikke med viljesmiley