Saa er vi naesten parate til at forlade Milwaukee. Vi er foroevrigt i Wisconsin, og er paa vej til statens hovedstad Madion. Madison udmaerker sig ved mange spaendende ting er vi helt sikre paa, men vi laegger vejen forbi fordi de har et outlet. Vi kom jo til kun at pakke til en uge, ih altsaa.smiley
Vores sidste aften i Milwaukee tilbragte vi paa en hyggelig pub, hvor vi sad ude lige ved “The River Walk”. God mad og rigtig god betjening. Vi sad ved siden af et amerikansk par, der fejrede deres 29 aars bryllupsdag, det saa de nu ikke ud til. De forsoegte at regne ud, hvor vi kom fra, men kunne ikke, saa vi faldt i snak med dem. Amerikanere er meget aabne og hvis de vil vide noget, spoerger de. Hun ville gerne vide nogetsmiley
Vi maatte saa fortaelle om naesten hele vores tur, og det lader til at vi er de eneste, der har planer om at besoege Mount Rushmore? Ingen af de amerikanere vi har talt med, har rent faktisk set det. Mon det overhovedet eksisterer eller er det kun i filmen National Treasure 2? Det finder vi heldigvis snart ud af.

Kan derudover berette at (dette er mest til mine kaere kollegaer) Sharknado 2 (ja nummer to) snart har premiere. Jamen, vi kan naesten ikke vente….

Dagen i dag byder som naevnt ikke paa saa meget andet end storshopping, mere om det senere.