Som tidligere annonceret har Henrik jo tilmeldt sig Rocky Mountains Halfmarathon, sølle 21 km og kun i 2400 meters højde. Vi tænkte derfor at det måske ville være en god idé at holde løberiet lidt ved lige.
Vi stod derfor op kl. 6.30, på med løbetøj og så ellers af sted. Mit ellers rare GPS-ur var ikke helt tilfreds med de amerikanske GPS-signaler, så det tog hen ned til “endestationen” før den ville indrømme, hvor vi var. Hjemturen sagde 3.6 km, så vi løb altså over 7 km. Indrømmet, vi løb ikke hele tiden, der er monstervarmt, allerede på det tidlige tidspunkt.
Det var en dejlig tur, især bageftersmiley
Dagens udflugt var “The Magnificient Mile”, i virkeligheden bare “Strøget” the Chicago-way. Eftersom vi skal på outlet i dag, følte vi ikke trang til at shoppe, men gik bare og kiggede.
Stadig varmt, sjovt nok bliver temperaturen ikke lavere ved frokosttids, så vi besluttede at indtage vores “frokost” hos Haagen Dazs. Upsi-dupsi, de serverer kun is, jamen så måtte det jo være vores frokost. Isabella vil sikkert underholde om forbedringer, der kan se i servicefaget i den forbindelse.

Vi gik derefter tilbage til hotellet, hvilede et par timer og havde læst på Tripadvisor at en italiensk restaurant, der ligger lige i nærheden havde gået gode anmeldelser. Guderne må i skrivende stund vide hvorfor, vi fandt nemlig ikke ud af det.
Retfærdigvis skal siges at maden var god, men at blive placeret i midten af lokalet, hvor samtlige tjenere gjorde en dyd ud af at ramme Isabella, hver gang de gik forbi, var ikke optimalt. Da ejeren var så dum at spørge om alt var i orden, (og gik, inden vi nåede at svare!!!), måtte vi jo lige fortælle, hvad vi syntes om den placering. At tjenerens øjemål desuden var så dårligt at jeg fik en bundskraber vin og Henrik fik fyldt godt, gjorde heller ikke noget for at bringe stemningen i vejret.
Nå, men vi blev lovet gratis dessert, det gad vi ikke, så jeg spurgte om regningen. SÅ fik Henrik den, hvorefter han demonstrativt gav mig den. Jeg skrev under, undlod drikkepenge, hvilket jeg normalt ALDRIG gør og så gik vi ellers. Isabella vil sikkert også lave et indslag om forbedringer i restauranter med hensyn til bordplacering og antallet af boss boys (alternativ stavemåde, aner ikke hvordan man staver det) i umiddelbar nærhed.
Igen dalrede vi lidt rundt, og så tilbage til hotellet.
I dag bliver det rigtigt road trip, vi skal hente vores bil (af Henrik udnævnt som monstertruck), jeg har bestilt en Dodge Grand Caravan og derefter går turen til Milwaukee, dog ligger ruten liiige ved siden af et outlet, så mon ikke vi finder en pæn ting til hjemmet der?
Senere står den på hjemmebesøg hos en amerikansk/dansk familie. Det glæder vi os meget til:-) P.S. Henrik, Isa og jeg LOVER at vi ikke brokker os over noget hos familien:-)