Dejligt at se, at der er flere der læser bloggen:-) Grunden til at jeg blogger er egentlig at vi oplever så mange ting i løbet af ferien og derfor synes jeg det er rart at få tømt hovedet (dårlige kommentarer frabedes!) og få oplevelserne ned på “papir”. Hvis læserne skulle forvente at få smidt alt for mange fakta i hovedet, er dette ikke stedet, det er udelukkende vores oplevelser og reflektioner, der kommer på bloggen.

I går mandag stod dagens program på absolut ingenting andet end at slentre rundt i byen og opleve den.
Vi begyndte henne i Millinium Parkm hvor “Bønnen” altid er et besøg værd. Der var ikke så mange turister som sidst vi var her, heldigvis.

Parken er et rigtig dejligt område, der er en mindre botanisk have og desuden – ja det er vel et kunstværk, hvor man kan soppe. Hvert 5. minut eller noget i den stil begynder det at sprøjte med vand. Lidt svært at forklare, det skal ses. – Og vupti, som en læserservice iler jeg med et billede:-)Da vi havde fået taget de obligatoriske billeder fortsatte vi på jagt efter engelske bøger af danske forfattere – Isabella har besluttet sig for at bibringe franskmændene noget kultur, eller i hvert fald have gaver med til den franske familie hun skal bo hos efter vores tur.
Det lykkedes ikke helt, men vi er ved godt mod.
Det er varmt her, så vi besluttede at tage tilbage til hotellet og deres svømmepøl for at slappe lidt af og køle lidt ned. Som endnu en serviceting, har jeg valgt ikke at bringe billeder af det. Der er også en sød lille solterrasse på hotellet, hvor vi lå og solede lidt, meget mærkeligt at solbade midt i byen på 2. sal.
Frokost skulle vi også have, og da vi endnu ikke havde besøgt en Starbucks var det målet. Allerede sidste år ophøjede vi frappuchino til at være frokost så det er det altså også i år. Vi slutter også ferien i Chicago, men på et andet hotel, så det skulle vi selvfølgelig også lige hen og kigge nærmere på. Det er hermed godkendt, ligger tæt på Navy Pier, byen mole. Den er under renovation, så der var ikke helt så mange mennesker. Efter en ganske lang gåtur – tilbage til hotellet, slappe af, og ud at spise. Derefter hjem og på hovedet i seng. Nogen – ingen nævnt, ingen glemt, faldt meget tidligt i seng, men den person kan jo passende sidde og blogge kl. 5 – lokal tid.
Kl. 6.30 ringer vækkeuret, så skal Henrik og jeg nemlig ud at løbe. Han har et halvmarathon i Rocky Mountains (tosse!) og vi har begge et Friløb i september. Efter løb og morgenmad skal vi en tur hen på Magnificent Mile og se om vi bliver fristet af alle deres butikker.