Vi havde været så snedige at invitere familien på brunch på Hilton Copenhagen Airport i går og derefter gå direkte til flyet.
For ikke at tage AL vores bagage med til brunch checkede vi ind først. Sikke en kø, vi skulle smide bagagen i terminal 3 og køen begyndte i terminal 2. Det gik dog ret hurtigt, stor ros til lufthavnens personale. Næsten stor ros til alle…Da vi kom hen til skranken havde de canadiere, der stod foran os tydeligvis ikke investeret i en kuffertvægt, så der var da lige ompakning UDEN at gå ud af køen. Endelig blev det vores tur, og da 3. og sidste kuffert skulle op på båndet spurgte, den nu lettere irritererede handling agent, “hvad er det?”, hvorefter Henrik svarede, i overensstemmelse med sandheden, “Det er en kuffert”. “Den er for lang”, svarede hun så. For lang?? I forhold til hvad? Flyet? De andre kufferter? Bliver de misundelige over at den måske er 5 cm længere end den? I hvert fald fik den ikke lov at komme med sammen med de andre, den skulle over i odd size luggage-afdelingen. Vores kuffert har været med os op til flere gange uden at være blevet dømt “for lang”, men det var den altså i går. I guder! Så skulle vi tøffe over og smide den et helt andet sted sammen med rigtige, mærkelige størrelser bagage, nemlig klapvogne, golfvogne og den slags.
Nå, men vi kom da af med alle kufferter, og det gik også fint med at komme igennem security, Victor blev kropsvisiteret, Isabellas sko skulle gennemgå et nærmere eftersyn, men så var vi efterhånden ved at være klar til to timers forsinkelse, æv.
Flyet var der sådan set, men det havde lidt tekniske vanskeligheder, så vi ventede på et lidt mere samarbejdsvillig fly. Det kom og jeg er sikker på at Isabella vil underholde med menneskehedens opførsel i al almindelighed og i fly i særdeleshed.
Vi kom også fint igennem immigrationen, de er altså sødere og hurtigere end i New York og vi blev oven i købet ønsket god ferie. Da vi hentede bagagen var vores alt for lange kuffert på mærkelig vis på samme bånd som de normale kufferter, ved ikke om den har sneget sig hen til de andre i løbet af den lange flyvetur?
Ind i en taxa, checke ind på hotellet, og lige et smut ned på gaden til en Subway, hvor aftensmaden bestod af en ½ sandwich til hver. Op og på hovedet i seng. På det tidspunkt var kl. 5 om morgenen, dansk tid og vi havde været længe oppe.
I dag er der planlagt absolut ingenting, vi skal bare dalre rundt og kigge på den del af byen.