Denne gang er den dårlige undskyldning for at tage til USA igen at det måske er sidste gang vi rejser som familie. Isabella skal et år til udlandet efter gymnasiet og så er det jo ikke sikkert hun gider rejse med os mere. Derfor tager vi igen til USA, og også denne gang er vi væk i 4 uger. Vi takker mange gange vores fleksible arbejdsgiveresmiley

Jeg har jo plaget familien om at komme til at se Mount Rushmore, men Mount Rushmore er altså placeret lidt dumt i forhold til de andre ting vi ville se – men i år skal det være! Derfor er ruten planlagt efter at vi også kommer til South Dakota.

Sidste år sluttede vi i Chicago, det er en helt fantastisk by, så der begynder turen også i år. Efter et par dage der, tager vi til Milwaukee, den største by i Wisconsin. Derefter er det Minneapolis, hvor vi selvfølgelig skal se Mall of America og sikkert også en afstikker til nogle af de steder Laura Ingalls Wilder har boet.
Bagefter kører vi til Sioux Falls og Rapid City, jubii, Mount Rushmore og Crazy Horse! For at undgå at køre den samme lange vej tilbage tager vi en afstikker til Denver, hvor vi selvfølgelig også skal se Rocky Mountains. Efter et par dage i Denver kører vi tværs igennem Nebraska, kører ned til Kansas, op til Iowa City og retur til Chicago. Vupti, det var en måneds ferie.
Vi har nogle lange stræk i bilen denne gang, men til gengæld er vi i langt de fleste byer mellem 2 og 3 nætter, så der også bliver tid til at slappe af, svømme og træne! Det sidste er et must, vi skal hjem og løbe Friløb og gerne i en bedre tid end sidstsmiley
I skrivende stund er flybilletterne købt, hotellerne er bookede og vi mangler faktisk bare at leje en bil og pakke. US – here we comesmiley