I går kørte vi turen fra Boston til Philadelphia, en tur på små 600 km. En stille og rolig tur, hvor der ikke skete noget som helst. For at undgå Manhattans mylder (og følge vores GPS) tog vi turen gennem Bronx, i gamle dage et mindre pænt kvarter i New York. Jeg ved ikke om det stadig er mindre pænt, i hvert fald var vi glade da vi var ude igen, der så noget trist og nedslidt ud.
Vi nåede en hurtig tur hen til “Love-skiltet” i Philadelphia, så i dag var store turist-dag. Vi var henne ved Independence Visitor Center ved 9.45 tiden, jeg havde læst på min udmærkede app at der ALTID er kø ved Liberty Bell, nogle gange kø flere gange rundt om bygningen. Vi hentede billetter til Independence Hall, 10.45 var det vores tur, og strøg lige hen til Liberty Bell, hvor der ikke var kø overhovedet. Jeg synes jeg fortjener point for at tage af sted så tidligt smiley
Henne i besøgscentret havde vi fået en Ranger Workbook til Victor, igen havde jeg læst at de var tilgængelige via min Tripadvisor-app, og der var en masse gode spørgsmål som gjorde turen sjov for Victor. Han kunne samle kort, hvis han tale med de rangers vi mødte på vores vej, og kunne svare på deres spørgsmål. Det kunne han, vi blev jo nødt til at oversætte spørgsmålene (og måske også svarene).
Vi fik taget de obligatoriske billeder af Liberty Bell, og derefter hen til Independence Hall for at komme ind og se, hvor Uafhængigshederklæringen og Forfatningen blev underskrevet i henholdsvis 1776 og 1787, jo jo, vi hørte skam godt efter. Inden da nåede vi at se en kopi af begge dokumenter, meget spændende, men vi har set de rigtige på de Nationale Arkiver i Washington.
Meget interessant at mærke historiens vingesus. Tilbage til Visitor Centret så Victor kunne blive udnævnt til Junior Ranger, han fik gennemgået sin bog og skulle derefter sige en eller anden troskabsed. Han fik et fint badge og er nu en stolt junior ranger.

Efter al den kultur besluttede vi at tage hen og se trappen, hvor Rocky løber rundt i den første film. Victor LØB op af trappen, der er 29 grader så vi andre gik stille og roligt. Der var også en statue af Rocky, ja, det er vel af Sylvester Stallone, og øverst er hans Converse-sko afbilledet.
Nok kultur for i dag, så hjem i spa og svømmepøl på hotellet. I morgen går turen til Gettysburg, med stop i Lancaster, men der er altså også et lillebitte outlet og jeg mangler stadig en taske, så…

EDIT: Redigeret af Isabella, som vil nævne at man (Susanne) ikke får points når hun beder om points…