I dag har vi gået en tur i Boston, nærmere betegnet “The Freedom Trail”, der får alle turisterne forbi de seværdigheder, der er værd at se i Boston. Jeg havde downloadet en smart app, så vi kunne læse om de steder vi passerede. Jeg kunne nu godt fornemme at jeg ikke scorede særlig mange point for den tur. Der stod at den var 2.4 miles lang, det må være på en god dag, jeg tror vi har gået mere end 10 km. i dag.

Jeg burde have point for at vi ikke skulle ind de steder vi passerede…
Boston er en sjov by, en blanding mellem nyt og gammelt. Selve Freedom Trail er en rød linje på jorden som man så følger sammen med alle de andre turister.
Vi stoppede nu også uden for linjen, vi faldt over et monument over 2. verdenskrig, hvor alle numrene på KZ-fangerne var skrevet. Der var også en tak til Danmark for at have fragtet jøder til Sverige under krigen.

Back on track, der så vi bl.a. Bostons ældste hus det ligger i et hyggeligt kvarter med masser af fiskerestauranter. Mon ikke vi finder derned i aften? Hummer koster næsten ingenting og de er jo kendte for deres clam chowder, som vi spiste med stor fornøjelse i San Francisco.

Frokosten bestod af vindruer og kirsebær, meget bedre end i går, hvor vi fik is til frokost men der brugte vi jo også masser af energi på at shoppe.
I morgen er det køredag, vi skal til Philadelphia, det tager ca. 5 – 6 timer. Jeg har vist ikke fortalt at der også er sightseeing der, vi skal se Liberty Bell, Independence Hall og en hel masse andre spændende ting. Nå, det finder de ud af, enten når de læser bloggen eller når vi kommer til Philadelphiasmiley