“I går var det Isabellas fødselsdag, hurra, hurra”smiley.

Vi havde klogt nok ikke slæbt en masse gaver med til Isabella, men gav hende et gavekort, så hun kan købe noget, når vi kommer hjem. Hun havde også frabedt sig morgensang i restauranten (og til koncerten senere) så det respekterede vi. Vores medbragte Dannebrog blev også smileypå værelset… Hvor er vi egentlig rare forældre.

Dagens mål var Boston, men vi skulle lige et smut forbi Wrentham, som har et dejligt outlet med 170 butikker. Husk på at det er flere dage (2) siden vi var i outlet sidst.
Vi fik købt et par småting (host host) og tog afsted ved 15-tiden, vi havde jo en fræk aftale med Aerosmith kl. 19.30. Vi havde ikke lige taget højde for at vores GPS sagde 50 minutter, men Boston-trafikken sagde noget mere. Vi landede i Boston ved hotellet kl. 17.00, det betød trucker-vask, skifte tøj og så afsted. Jeg havde bestilt billetter hjemmefra, men eftersom det ikke var på et amerikansk kreditkort skulle vi hente billetterne på stedet. Det gik nu glat, men havde forudset en kæmpekø, der var ikke et øje…
Vi havde lige tid til at indtage en hurtig aftensmad på en eller anden mex-“restaurant”, ikke lige sådan vi havde håbet at fejre Isa. Vi tager revanche i dag.

Koncerten blev holdt i TD Gardens, meget tæt på vores hotel, to metrostationer. Der er plads til ca. 20000, og der var næsten udsolgt. Det er noget anderledes end at gå til koncert hjemme, alting var mere stille og roligt, ingen stress eller skubben for at finde pladser. Der var naturligvis rulletrapper hele vejen op, ingen grund til at gå, som i Parken, hvor man har fået dagens motion, når man sidder på en af siderne.
En ting, der undrede mig, var deres manglende sikkerhedscheck. De er normalt hysteriske med at checke folk, men her var der godt nok vagter med metaldetektor-stave, men vi blev vinket lige igennem og blev slet ikke undersøgt. I Parken bliver man da altid kropsvisiteret og taskerne undersøgt. Meget mærkeligt.

Vi fandt vores pladser i god tid, og kl. 19.30 præcis gik pop/rockbandet “Cheap Trick” på. Vi kendte dem ikke, og mente ikke der var meget pop over deres musik. Skræmmende nok kendte Isabella et af deres numre og det gjorde jeg også. Hvor hører vi dog den slags musik?
De spillede meget lang tid, ca 1 time og kl. 21.00 dut gik Aerosmith på. Sikke en energi. God koncert, men de fulgte ikke lige den playliste, jeg har lavet til dem, nogle af de gode glemte de helt, æv.
Efter koncerten tog vi metroen hjem, hyggede lidt og på hovedet i seng. Vi har lovet Isa og Victor de må sove længe i dag…

MEN når de vågner skal de have dagens kulturelle indslag og gå “The freedom Trail-turen”