Så har vi forladt New York!
Vi tog en taxa til Newark, hvor vi skulle hente vores bil. Tak til FDM Travel for ikke at skrive hvilket udlejningsselskab men blot nr. på bygningen i Newark. Sarkasmen driver, hvis nogen skulle være i tvivl. Newark er en MEGET stor lufthavn. Bygning 14 ligger f.eks. ved siden af bygning 28, som ligger ….

Åh, taxachaufføren var inde og spørge om vej, ikke den helt rigtigesmiley, men fik den geniale ide at ringe og vupti, Hertz, her kommer vi. Han fik gode drikkepenge…han havde nemlig været så smart, troede han, at aftale fast pris med os.

Nå, men vi fik en bil, sagde nej til alle deres fantastiske tilbud om større biler for næsten ingen penge og hvad de nu ellers plejer at finde på. Bilen er en Mazda et eller andet med nummerplade fra Oregon, mere info følger. Den er blå…
Der var en del trafik ud af Newark og New Jersey, men blot ½ times kørsel nordpå skiftede landskabet til bjerge og grønt over alt. Sikke en forskel.

Vores mål var et kæmpeoutlet med 220 butikker, det ligger i Woodbury, jeg tror ikke rigtigt byen har andet at byde på end outlettet. Der var en millionmilliard (i runde tal) mennesker, da vi kom, de drøner rundt med kufferter på hjul og shopper!
Vi gik direkte hen og fik noget at spise, hvorefter turen gik til Calvin Klein – dum butik, jeg fandt ikke noget. Henrik rev ned af hylderne, Isabella prøvede et par kjoler men var i tvivl (det er hun i skrivende stund ikke længere, vi skal derhen igen!), men Gap, Banana Republic, Tommy Hilfiger og en del andre butikker var meget bedre. Mit shoppegen skal altså lige kickstartes, til daglig er det forsvundet. Jo det er!!
Centret lukkede kl. 21.00, men allerede kl. 20.40 gad vi ikke mere, der havde vi også været rundt siden kl. 13.
Dagens middag var fra mumle mumle Taco mumle mumle Bell, stakkels skolebørn siger jeg bare, det er jo ikke mad, men det var bedre end ingenting.
Vi havde for øvrigt et pitstop til Target, en slags supermarked med tøj, elektronik, snacks, øl, vand og den slags, for at købe vand og den slags. Henrik købte også et par øl, og da vi kom til kassen voksede Henrik lige lidt da han blev spurgt om ID. Ja, ja, man skal jo også være over 21 år for at købe alkohol hersmiley. Kasseassistenten skrev nr. på hans kørekort, aner ikke, hvad de skal bruge det til.
I dag står vi ovre ved outlettet kl. 10, hvor de åbner, tager målrettet de relevante butikker, og kører derefter til Cape Cod. Vi skal nå at have bestilt hvalsafari til i overmorgen.

EDIT: Redigeret af Isabella…