Ja, vi hører stemmer, men heldigvis ikke i vores hoveder, men når vi står og venter på at lyssignalet skifter til grønt. På Union Square er der i hvert fald lyssignaler, der siger “Wait wait” (når lyset er rødt, altså!) og når det bliver grønt siger den hvilket kryds man står i.

I går aftes indtog vi vores aftensmad i en burgerbiks, ikke en af kæderne men en rigtig en, hvor de bruger rigtigt kød. Det var ikke et helt dårligt valg, de havde en Wall of Fame, hvor flere berømtheder havde skrevet om stedet. Vi kunne ikke helt genkende eller tyde alles autografer, men vi tror vi synes vi så 50C.

Bagefter dalrede vi lidt rundt, her er så varmt og fugtigt at det næsten ikke er til at holde ud, har set vejrudsigten back home, så vi klager ikke. Lige på TV advares der om det varme vejr og temperaturer op til 100 grader, Fahrenheit, er det selvfølgelig, men det er 37.78 C.

Vi landede på Union Square, hvor der var undervisning i dans, noget tango eller sådan noget. Victor spurgte om det ikke var noget for os, men vi mente helt bestemt at det kun var for folk med amerikansk statsborgerskabsmiley
Vi gik forholdsvis tidligt hjem, det begyndte at regne lidt – åh hvor dejligt.
Nu er kl. 8, vi skal snart hente vores bil i Newark, og derefter til Woodbury for at shoppe. Det bliver vi næsten nødt til, der er aircondition i alle butikkerne.