Total iorden tur og fede oplevelser indtil videre, regner med der kommer flere.

Flyturen gik meget nemt og smerteligt. SAS er, som den tidligere direktør Jan Carlsson sagde, “Vi er og bliver verdens bedste”. Det er de stadigvæk 😉

New York er som det var sidst, stor, varm, og larmende. jeg glædede mig til at komme ombord på skibet, Norwegian Gem, jeg har aldrig været på krydstogt før. Jeg havde i hovedet at gæsterne ombord, var gamle amerikanere men det var ikke rigtigt. Det er en meget blandet forsamling af alle aldre. Total iorden tur, det kan jeg varmt anbefale.

Maden og servicen er tiptop, vi havde dog en enkelt smutter, hvor der var en tjener der ikke behandlede Susanne ordentligt. Vi klagede i receptionen og talte med en supervicor. Jeg tror han fik en over nakken.

På Bahamas fik jeg en oplevelse jeg aldrig vil glemme. Hjemmefra havde vi bestilt en tur til en lille ø, uden for Nassau, der hed Blue Lagune. Det var en tur med delfiner i vandet. Helt vildt!!!!!!! Det tog røven fuldstændig røven på mig. Jeg var helt færdig.

Vi kom i vandet alle 4 samtidig og startede med at Andy (det hed delfinen) svømmede imellem os, så vi kunne røre ham. Så fedt. Derefter skulle vi kramme, kysse, kæle og danse med ham. Det tog pusten fuldstændig fra mig. Jeg blev så overvældet af at få lov.

Vi har købt billeder, dvd optagelse, usb-stick med div billeder, så der skal nok komme billder, så I kan blive misundelige 😉

Idag på dag 6, er det igen total afslapning. Skal intet lave, kun tage bslutning om hvor vi skal spise frokost. Svær beslutning, når der er 12 restauranter vi kan vælge imellem ;-), Citat Isabella: “Det er besværligt at være på krydstogt, med alle de beslutninger”.

Iaften har vi bestilt bord på en japansk restaurant, Teppanyaki, det er 8 personers borde hvor hvert bord har en kok og en stegeplade, så kan vi se og følge hvad kokken laver, spændende;-). Det hører I mere om senere.

Øv, øv, øv og mere øv. Mega skuffelse med restauranten. Der var 4 borde a 8 pax, dvs 32 pax var der plads til. På 2 borde sad der en teenage gruppe, tøser, der larmede så meget at vi ikke kunne høre hinanden og da tjeneren kom for at tale med os om hvordan det skulle foregå, det samme, kunne intet høre.

Jeg gik ud og fik fat i en supervisor og sagde at det var total uacceltabelt, vi betaler trods alt 100$ extra for at spise på den restaurant. Han kunne intet gøre og vi skred i vrede. Stort øv, vi ville ellers gerne prøve denne restaurant.