I morges landede vi på Bahamas,hvor dagens vigtigste begivenhed var mødet med delfiner på “Blue Lagoon”. Vi gik fra borde i god tid og ventede på alle blev samlet. Vi skulle med båd ud til den ø, hvor vi skulle møde vores delfiner.

Først var der en obligatorisk gennemgang af, hvordan delfiner er indrettet og hvordan man skulle håndtere dem. Derefter skulle vi hen til en platform, hvor vi stod sammen med en del andre familier, der også skulle møde delfinerne.

Allerførst skulle alle ned i bassinet – en familie af gangen for at få taget det obligatoriske “kys af delfin-billede”. Victor havde fornøjelsen at blive kysset mens vi andre bare grinede fjoget.

Derefter skulle alle familier ned på platformen igen, ca. 8 – 10 personer, Vi holdt os pænt tilbage, så der var to grupper før os, men det gjorde ingenting, så lærte vi da hvordan man skulle gøre.

Da det blev vores tur kom Andy forbi – Andy er delfinen – og vi fik mulighed for at først at ae ham på ryggen og derefter på maven.

Vi fik også lov til at røre hans tænder! Det var efterhånden blevet kramme-tid (og tid til det obligatoriske “jeg har krammet en delfin-foto”. Nåhhh, hvor var han dog sød. Han kyssede os også, meget ærbart på læberne. Derefter var han blevet småsulten, så han fik en lille fisk af os, holdt op i strakt arm, som han forsigtigt snuppede fra os.

Han blev vist rigtig glad for fiskene, for bagefter ville han danse med os. Til slut fik vi igen lov til at ae ham. Vi var vel i vandet i ca 15- 20 minutter, det er svært at sige, tiden fløj afsted.

Der var selvfølgelig fotografer og vi havde besluttet at købe billederne – de kunne også fås på usb-stik mod et mindre (Host host) gebyr, og vi skulle naturligvis også have DVD’en, som vi må vente med at se til vi kommer hjem, vi har ingen afspiller på PC’en.

Det øspøsede da vi skulle til at tage båden hjem igen, mærkeligt når man sådan er på Bahamas! Det holdt dog hurtigt op igen, vi hastede op til skibet, fik tørt tøj på og så et smut ned i byen, hvor vi faldt over noget netadgang, så vi lige kunne sende de sidste dages blogs hjem.

Lige nu har vi taget afsked med Bahamas, de to næste dage er vi på havet og lander så i New York på lørdag.