Så nåede vi til Florida, Cape Caneveral, hvor vi havde bestilt udflugt til en tur med airboat og efterfølgende tur i en zoologisk have.

Heldigvis var der i et kort øjeblik internet-forbindelse så jeg lige kunne nå at få sendt to blog-indslag afsted. Jeg glemte ikke de andres indslag, der var simpelthen ikke nogen. Meget trist!

På vej til airboat-turen kørte vi en lille omvej hen forbi Kennedy Space Center, hvor vi kunne se brændstofsrørene og og noget andet rumskibs-agtigt, som vi ikke helt kan huske hvad hedder.

Det så spændende ud, men det må blive næste gang, vi kommer til Florida. Efter en ½ times kørsel ankom vi til stedet, hvor vi skulle sejle med airboats. Der var lige tid til en tur i souvenirbutikken, hvor de havde en kælegris. Den var dog ikke til salg! Da vi kom ned i bådene blev vi udstyret med støjreducerende ørebøffer, og samtidig kunne kaptajnen (er det den korrekte titel?) fortælle når vi skulle lægge mærke til noget.

De kan godt nok sejle stærkt de airboats, Victors kasket var lige ved at ryge i vandet, selvom den var UNDER ørebøfferne. Turen tog ca. 20 – 30 minutter

og vi blev efterhånden ret gode til at spotte alligatorerne. Der var ikke så voldsomt mange, men det har også lige regnet, så vandstanden var højere end

normalt.

Efter turen fik vi lov til at holde en baby-alligator, baby og baby, den var da nok 1 meter lang.Den havde en elastik rundt om kæberne, så vi var ikke i umiddelbar livsfare;-)

Da alle havde fået taget de obligatoriske billeder tog vi bussen ca.5 hen til en slags zoo. Det var interessant, vi blev alle vist rundt af personalet, først skulle vi samles og have vist og holde en alligator, denne gang en noget mindre udgave. Den havde almindelig tape om munden! Nu er vi trætte af at slæbe rundt på alle de alligatorer, nu må de gå selv.

Vi fik også hilst på forskellige slanger, og til sidst et vaskægte stinkdyr. Meget blød pels – men man skal nok ikke gøre forsøget in real life, denne havde fået fjerne de kirtler, der gør at den nå ja, stinker.

Efter den lille præsentation, som forøvrigt var rigtig god og underholdende – blev vi sendt hen til en indianer, der fortale om sin stamme og forklarede hvordan indianerne har forstået at udnytte landets ressource. Det var også rigtig interessant. Sidste stop var i en lille båd gennem haven, sjovt nok så vi ikke skyggen af alligatorer på turen, selvom vi havde set mange af dem, da vi var i land, så de var der.

Efter 45 minutters køretur var det tilbage på skibet, hvor vi blev mødt af personale med vaskeklude og vand. Luftfugtigheden er meget høj, og nu trænger vi vist alle til et bad.

I morgen går turen til rederiets private ø, hvor den for vores vedkommende kun står på badning og afslapning.